A névtelen promóció támadása

2012. október 18. - Feiertag Erik

Valóban, a meki ezúttal elfelejtett nevet adni hatalmas szendvics-hadjáratának, bár ha vetünk egy pillantást a szendvicsekre, rögtön megértjük miért: Nem szükséges semmi hangzatos név, mint Amerika Csillagai vagy Ázsiai Ízek vagy Fülzsírkenedékes Hétvégi Ajánlatok (volt ilyen egyáltalán?). Három szó: AZ ÉN HAMBURGEREM.

MaMot Burger: Azt hittem, hogy visszaszámlálás lesz a dologból, és a harmadikkal kezdik a sort, spannolva az embereket, hogy mindjárt jön a győztes, mindjárt jön, addig kóstoljátok meg a többieket. Ezzel szemben minden fordítva alakul, legalábbis első blikkre. Tibor szendvicse tök jól néz ki, klasszikus szezámos buciban mondhatni klasszikus hozzávalókkal: Royal marhahús, sült hagyma, bacon, szárított hagyma, Pannónia sajt, jégsaláta, paradicsomos-hagymás szósz. A pannónia sajt erős ízét majd meglátjuk mennyire dominál, de nem nyerhetett volna, ha rossz lenne. Nagy elvárásokkal legkésőbb jövőhéten posztolunk róla egyet.

NewYork Classic: Bár hangzatos nagy betűket nem tolnak a képünkbe, azért ez a szendvics bizonyítja, hogy a győztes szendvicsek ellenére még mindig Amerika Kedvencei vannak az étlapon. NewYork Classic ha jól emlékszem volt tavaly is, két marhahúspogácsájával, sajtszeleteivel, paradicsomával, salátájával, lila hagymájával, és három szószával, valószínűleg az aranytriumvirral: Ketchup, mustár, majonéz. Bár legalább az egyik szerintem valami különlegesebb, de így képről meg nem mondom mi lehet. A szokásos kalácsképű buciban, szezámmaggal a tetején. Gondolom csak a presztízs miatt hozták ki, úgyse érdekel senkit a MaMot mellett.

Krumplit is kapunk, mégpedig rácsosat, hozzá pedig tejfölös mártogatós helyett ezúttal tejfölös szószt kérhetünk, nem lennék meglepve ha csak a név változott volna.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr416306355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása