Pepperoni Whopper

2012. szeptember 13. - Feiertag Erik

Olasz ízek a BurgerKingben, vagyis csak egy íz, mert a következő promóció csak egyetlen szendvicset fog tartalmazni. Ez így elsőre kicsit kevésnek hangzik, viszont még mindig jobb így, mint amikor odaerőltetnek egy csirkehúspogácsás cuccot is mellé.

Vissza a gyökerekhez, mondhatni. A jó öreg egy-két extrával felturbózott Whopper. Semmi X-tra Long, semmi Ciabatta, semmi fűszeres buci. Sima szezámos Whopper buci, meg az alap hozzávalók, úgy mint marhahús, hagyma, saláta és paradicsom, és egy két különlegesség, ami pepperóni kolbászban és "grill pepper" szószban nyilvánul meg. Úgy tűnik ez a szeptember már csak ilyen "a kevesebb több" típusú hónap lesz a két rivális részéről. Nincs ezzel baj, csak hiányzik az "úristen ez micsoda meg kell kóstolnom azonnal" feeling.

Viszont lesz különleges krumpli, ami ezúttal tényleg különlegesnek tűnik, bár azért nem kellett a holdra menniük érte. Röszti burgonya, ami itthon inkább tócsni néven ismert. Ezúttal nem palacsinta forma, hanem kis gombócok. Nem gondoltam, hogy lesz ilyen, de most a krumpli jobban érdekel mint a burger. Jövőhét pénteken lesz róla valószínűleg írás.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr506306375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása