Csípős Texas Grillburger

2012. augusztus 16. - Feiertag Erik

Idén párszor megjártuk már ezt a csípős dolgot, kezdve az épp erre építő promócióval. Hiába volt a névben jalapeno, hiába sugallták a képek hogy a szendvics szét fogja marni a torkunk, ebből a szempontból mind csalódás volt. Most meg mindketten egyszerre jönnek olyan burgerekkel, amik könnyedén könnyet csalnak a szemünkbe - és nem a méret vagy a szörnyű íz miatt.

Ahogy a név is hirdeti, ez csípős, és texasiak vannak benne, és grillezett (bár a BK-nél elvileg minden termék "tűzön grillezett" húson alapszik). Igaz, remélem hamis, passz. Tehát ilyen szempontból nincs vele baj, és ha vetünk egy pillantást az összetevőkre (fűszeres sajt, marhahús, BBQ szósz, jalapeno paprika, meg a bundában sütött zöldségek), akkor is ugyanezt a következtetést vonhatjuk le. De hát akkor mi a baj?

Ez a baj. Ahogy múltkor a Mexikói Csirkeburger túl keskeny és magas lett, ez túl széles, de a húson kívül semmi sem igazodik a nagyobb bucihoz. Merthogy kaptunk már ilyet tavaly, akkor két hússal és kb. sajtburgerméretű zsemlében. A zöldség, a BBQ és a jalapeno mennyisége maradt a régi, a szendvics közepén terülnek el, nagyjából egy sajtburgernyi területen. Ez egy kicsit zavaró, de így hogy mindenből ugyanannyira kevesebb van mint kellene, az arányok rendben vannak, nem ad rá okot hogy túlzottan lehúzzam.

Csípősnek csípős, bár nem annyira mint a meki csodája. Bár az is igaz, hogy ott egy jalapenoval kezdtem magában, ami alapvetően kicsit erősebbé teszi az emlékeket. Számottevő különbség azonban szerintem nincs köztük, így ebből a szempontból mindegy melyiket választjátok. Viszont minden más szempontból sokkal inkább ajánlott a BurgerKing szendvicse, ami nekem most meg is ér egy 4,5/5-öt. Azok a bundában sült zöldségek egyértelműen felhúzzák, nélkülük nem lenne valami érdekes dolog a szendvics. De ez már a "mi lett volna ha" kategória.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr696306384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása