Strips DeLux Box

2012. július 30. - Feiertag Erik

Ha neked is a Strips a kedvenc terméked a KFC-ben, akkor örülni fogsz a hírnek. Vagy éppen nem, mert a korábbi Boxokhoz hasonlóan ezt is kicsit drágán mérték. Nem néztem utána, milyen mókolásokkal rakható össze ugyanez vagy majdnem ugyanez az adag olcsóbban, de az eddigiek alapján biztosan van rá lehetőség.

A doboz tartalma tehát 5 darab "omlós, duplán panírozott" H&S Strips, 3 HotWings, egy nagy krumpli és végtelen üdítő. Ezért csupán 1800 forinttól kell megválnunk, ami még második olvasatra is elég durván hangzik. Részemről inkább egy MegaPocket, de ha igazán Strips-re vágyom, akkor inkább ugyanennyiért 10 darab, aztán otthon veszek magamhoz üdítőt.

Mondjuk már a névválasztás is érdekes dolog, tekintve, hogy az Strips-et hirdet, de jár mellé HotWings is, amit azért nem értek, mert ha Stripset akarok enni, akkor nem kérek HotWings-et, és fordítva.

Amúgy én arra vágyom leginkább, hogy legyen egy olyan kosár, ami csurig van Strips-szel, járjon mellé egy nagy Pepsi, és be lehessen vinni a mozikba. De sajnos ha ez meg is valósulna, olyan drága lenne, hogy inkább mindenki maradna a pattogatott kukoricánál. Azért álmodozni szabad, nem?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr956306386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása