T.G.I. Friday's Mammut à la carte kupon

2012. június 26. - Feiertag Erik

Három a magyar igazság, ahogy mondani szokták, és az ilyen szabályokat a KuponVilág sem tolhat csak úgy félre. Éppen ezért itt van a harmadik Friday's kupon is, x összegen belüli korlátlan zaba, de nekünk ez csak x/2 pénzünkbe kerül. Esetünkben x=8000 forint, ami visszautasíthatatlan ajánlatnak tűnik - már ha nem akarunk kedvenc lovunk fejével az ágyunkban ébredni.

De mivel T.G.I. Friday's, ezért lóhúsról szó sincs, sokkal inkább marhahúspogácsáról, meg csirkeszárnyakról, és egyéb marha, és szárnyas darabokról. A kupon július 1 és szeptember 30 közt érvényes (megvenni még kicsit több mint 3 napotok van), de hogy ne legyen ilyen egyszerű az életünk, azért van pár megkötés, ami egyeseknek talán a visszautasítandó ajánlatok közé csapja az akciót. Részletek alant két oszlopban, ahogy azt megszokhattátok.

Fontos Információk:

  • A kupon csak az ételekre érvényes, italfogyasztásra nem
  • A kupon ára a szervízdíjat nem tartalmazza
  • Telefonos asztalfoglalás szükséges
  • Fejenként több kupon vásárolható és használható fel
  • Egy kuponnal két fő fogyaszthat
  • Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható (pl. déli menü)

T.G.I. Friday’s Mammut

mammut2@rosinter.hu
06 1 799 1650
1024 Budapest, Lövőház u. 2-6. (Mammut 2 bevásárlóközpont)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr556306400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása