Világjáró Hetek

2012. június 25. - Feiertag Erik

Eljött ez a nap is (még múlt kedden), amikor is leváltották a kissé félresikerült, viszont meglehetősen nagy bucikkal operáló Hazai ízek promóciót. Magyaros kolbász helyett most ázsiai wasabiszószt, Magyaros tócsni helyett pedig amerikai kukoricát és BBQ-t. Snack ezúttal nincs, se különleges krumpli, ami az elmúlt időszak trendjét figyelembe véve elég meglepő. Talán rájöttek, hogy az embereknek inkább NAGY szendvicsek kellenek? Reméljük.

ÁzsiaBurger: Ázsia idén sokkal kevésbé hangsúlyos, mint tavaly, amikor is egy egész promóciót szenteltek neki. Az akkori pitában tálalt Wasabi Pita hozzávalóit buciba integrálták, és meg is van az idei kiadás. Szezám- és lenmagos zsemlébe marhahúspogácsa, kígyóuborka, saláta, wasabi, szójaszósz, lilahagyma, meg azok a sápatag sárga valamik. Egy éve a sárgarépa volt hasonló külsővel megáldva, de a színe alapján ez most valami más. Őróla nem biztos, hogy lesz poszt, mert ha a másik nem is érdekesebb, de az én ízlésemnek mindenképpen megfelelőbb.

Amerikai BBQ: Ilyesmi is volt már pár éve, hasonlóan NewYork Barbecue volt a neve. Nem biztos, hogy minden összetevőt átvettek, viszont a barbecue + kukorica kombót igen, ami akkor nagyon ízlett, így nem látom be, hogy most miért lenne másképp. Két marhahúspogácsa, sajt, paradicsom, saláta, lilahagyma, meg a fent említett duó. Szezámos buciban, mely a kép alapján sajna nem sokkal nagyobb (már ha nagyobb) egy McRoyal zsemlénél, ami azért messze nem egy Whopper féle méret. Sajnos a két hús mostanság áldozatokkal jár, főleg, ha a mekiről van szó. Az első szendvics viszont méretben jónak tűnik, legalábbis a kép arra enged következtetni.

Nem tűnik rossz ajánlatnak a McDonald's új promóciója. Az is megtalálhatja a számítását, aki valami különlegesebbre vágyik, és az is, aki... Nos, aki inkább BurgerKing fan, és odavan a BBQ szószért bármilyen szendvicsben. Az időzítés egyébként tetszik, belföld után külföld, nem hinném hogy ebből a szempontból tudatos a dolog, de akkor is vicces.

Emellett McMenü pluszhoz megint Coca-Cola poharat adnak, ezúttal ilyen retros dizájnnal.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr436306401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása