Mediterrán tavasz 2.

2012. április 19. - Feiertag Erik

A szemfülesek észrevehették, hogy nem születtek tesztek a Mediterrán tavasz első felvonásáról, és hát sajnos nem velük van a probléma. Addig halogattam a dolgot, míg végül ma akartam belekóstolni az olaszos szendvicsbe, erre ez fogadott: Mediterrán tavasz 2. Két tavalyi szendvics kicsit átdolgozva, egy-két hozzávalóval megspékelve.

mediterrán_tavasz2.PNG

Toszkán Burger: Új promóció, új buci, úgy látszik a meki nagyon ráállt a dologra. Véleményem szerint teljesen felesleges a dolog, sima szezámmagos bucival sem lesz rosszabb egy szendvics, mint az ilyen itt-ott bevágott, ujjzöldítő fűszeres cuccokkal. El kellene már felejteni ezt a "fűszeres buci" dolgot, csak kényelmetlen, az ételre viszont nincs semmilyen hatással. Idén a Toszkán Burger csirkével érkezik, panírozott fajtával, majonézzel, paradicsommal és ruccolával, meg "tradicionális olasz szalonnával", ami nekem sokkal inkább tűnik tradicionális Tescos vákuumcsomagolt baconnek, csak épp nincs megsütve. Reméljük az első falattal nem fog mindent kirántani a szendvicsből.

Katalán Burger: Ez azért sokkal visszafogottabbnak tűnik, nem mentek el olyan extrém irányba, mint a fent említett ruccolával. Maradt a sima saláta, két marhahús (bár a kép alapján disznó is lehet), sajt, ketchup, majonéz, fokhagymás szalámi és kukorica. Utóbbi kettő meglehetősen jól hangzik, legutóbb valami New Yorkról elnevezett burgerben emlékszem kukoricára, akkor nagyon ízlett a BBQ-val keveredve. Bár itt utóbbi nem áll rendelkezésre, azért biztosan hozzátesz majd az élményhez.

Jártam ma mekiben, de nem igazán rémlenek az árak. Valahova 1000 forint környékére vannak pozicionálva, és sajnos úgy érzem inkább fölé, mint alá.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr766306431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása