A bárányok hallgatnak

2012. március 26. - Feiertag Erik

Sajnos ismét külföldi hír, nevezetesen angol, pedig mi is örülnénk, ha itt is ilyen promócióval készülne a BurgerKing. Flame-Grilled Lamb Flatbread. Nem fordítanám le, mert "flatbread" a netes szótárak szerint nem igazán hordoz értelmes jelentést. Persze, "lapos kenyér", de ez meg nevetségesen hangzik. Viszont google fordító megint produkált valami érdekeset: pogácsával várják a vendégeket.

Komolyra fordítva a szót. A BK angliában valami egészen egyedi, egészen drága promócióval jelentkezik, és nem a szokásos egy-két hozzávaló megváltoztatásával kapott időszakos Whopperről van szó. Még a hús sem szokványos, ugyanis a "szendvics" bárányhúspogácsával készül. Ezen kívül saláta, hagyma, chilis ketchup és mentolos joghurt öntet van benne. A formáján is sikerült csavarni egyet, ugyanis nem szokványos szendvics kialakításról van szó. Ilyen pita szerű, lapos kenyeret (flatbread) használnak.

A promóció múlt héten indult. Ha valaki arra jár és betér egy ilyen szörnyetegre, várjuk a tapasztalatait!

Forrás: A Hamburger Today

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr26306445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása