BigBurger fél áron!

2012. március 20. - Feiertag Erik

Az El Santo étteremben nem szaroztak, amikor az új hamburgerüknek nevet kellett adni. Nagy? Legyen BigBurger! A név magáért beszél, legalábbis reméljük. Viszont ha kiváncsiak vagytok, akkor itt a lehetőség, fél áron sült krumplival, meg fél liter üdítővel.

Ez így 990 forintot jelent 1990 helyett. Jól hangzik nem? Ez így már egy akármilyen meki-BK menünél is olcsóbb, és minden valószínűség szerint nagyobb is. Viszont siessetek, mert már csak 9 órátok van magatokévá tenni a kedvezményre feljogosító kuponotokat!

Hogy a szendvicsről is essen némi szó érdemben, álljék itt összetevőinek listája: jégsaláta, paradicsom, csemege uborka, hagyma, ketchup, mustár, majonéz. A "jókora húspogácsa" azért van kihagyva, mert választható csirkehúsos, és marhahúsos változatban is.

FELTÉTELEK

A kuponnal ehetsz egy Classic Big Burgert fűszeres sültkrumplival és 0,5 liter üdítővel

A hamburgert kérheted csirkemellel vagy fűszeres marhahúspogácsával

Választható üdítők: Fanta narancs, Coca Cola, Coca Cola Light

A kupon május 31-ig használható fel

El Santo Pizzeria

www.elsantopizzeria.hu

Márton u. 35/b 1094 Budapest

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr176306449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása