Körbevesznek a jó ajánlatok

2012. március 12. - Feiertag Erik

Ezen a néven indította útjára legújabb kuponfüzetét a meki, ami csurig van újdonsággal... Haha, természetesen nem, kb. ugyanazt kapjuk mint máskor, csupán egy-két látványosabb változás van.

mit egyek ma..PNG

Például az, hogy a hátuljára került egy ilyen választást megkönnyítő táblázat, létradiagram szerűen végigmehetünk a dolgokon, és a végén megkapjuk a nekünk legmegfelelőbb számot. Szerintem jó ötlet, sok értelme nincs, viszont látszik, hogy próbálnak valahol újítani, és közelebb kerülni a vásárlókhoz, ha már a kínálatot nem nagyon alakítják.

De azért abban is van pár szokatlanság. Például a két Flet-O-Fish szendvics sültkrumplival és üdítővel 1450 forintért, és a két Csirke Cordon Bleu menü + két sajtburger + két almás pite összeállítás 2750-ért, ami nem olcsó, de legalább kicsit különleges. Csirke Cordon Bleu azért nincs minden nap a mekiben.

Ezen kívül eléggé ráálltak az almás pitére. Egy rakás kupon van most, amiben almás pite is szerepel. Viszont nem is szaporítanám tovább a szót, itt megnézhetitek, és ki is nyomtathatjátok a saját kollekciótokat. Az akció 2012. március 12-től április 15-ig él.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr506306455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása