Edd degeszre magad a Deák téren!

2012. március 07. - Feiertag Erik

Nem kell megijedni, nem az utcán kell elhajigált szendvics maradványok után kutatni, és nem is az aranyárban mért kürtöskalácsról van szó, hanem valami más amúgy atom-drága helyről, ahol most féláron vásárolhatsz. Whiskey, Jack Daniel's szósz, oldalas, steak, vagyis: T.G.I. Friday's

Biztos Veled is volt már olyan, hogy egy amerikai filmben nagyon gusztusos, szaftos hamburgert ettek és azonnal éhes lettél, és mindent megadtál volna egy isteni hamburgerért. Ha ismered a Fald fel Amerikát című műsort, akkor azt is tudod képernyőről, hogy milyen megbirkózni egy igazán giga hamburgerrel. Mai ajánlatunkkal akár kipróbálhatod magad egy óriási, szaftos, hamburgerrel szemben is! A T.G.I. Friday's és a DEAL LX közös akciójával 5000 Ft értékben választhatsz bármit az étlapról, de csak 2500 Ft-ot kell érte fizetned!

Ha voltál már a T.G.I. Friday's bármelyik éttermében, akkor biztos tudod, hogy mennyi minden közül választhatsz. A szaftos hamburgerektől a különlegesen pácolt bélszíneken át a tésztákig bezáróan mindent megtalálsz. Segítségképpen: a Jack Daniel's Burgert egyszerűen nem érdemes kihagyni! De szívből ajánljuk a Buffalo Hot Wings-t, a Francia hagymalevest, a spare ribs-t, és még sorolhatnám. Egyben teljesen biztos lehetsz, bármit is rendelj garantáltan fantasztikus lesz, és nem kevésbé kitűnő kiszolgálásban lehet részed!

Egész jó ajánlatnak tűnik, és az étterem is érdekes hely lehet, olyan nagyon amerikai, de mégsem gyorsétterem, olyan hátsókertben-grillezett-marhahússzeletek hangulata lehet, legalábbis a képekről. Ez a Jack Daniel's burger brutálisnak látszik, egy próbát mindenképpen megér szerintem, úgyhogy kattintsatok, és vegyétek a kupont ezerrel!

További részletek a linkre kattintva, viszont annyit azért itt is leírok, hogy (a poszt kikerülésekor) még 4 napotok van megrendelni a kupont. Utána már csak bottal üthetitek Jack Daniel nyomát.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr796306458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása