Brutál adag!

2012. március 06. - Feiertag Erik

Dupla húsos óriás hamburger gazdagon, plusz sütemény, plusz fél liter limonádé, erről szól az ajánlat, ez lenne az a brutál adag, mindössze 990 forintért. És körülbelül ennyi információval szolgál a KuponBirodalom, meg persze nyitvatartással, és beváltási/vásárlási határidővel. Ja, meg van egy ilyen kép:

kefa.jpg

Igazából nem tudom mit jelöl a "dupla húsos" dolog, de a nagy láncoknál ez a húspogácsára szokott vonatkozni. E szerint nem az ajánlatban szereplő burger van a képen, de ez csak feltételezés, nem kell véresen komolyan venni. A kuponok április 30-ig válthatók be, és egy ember többet is vehet.

Kefa_logo.jpg1077 Budapest, Wesselényi utca 72.

KEFA FALATOZÓ

Tel: 06 20 502 4214

Nyitvatartás:

H-P: 9:30 - 21:00

Sz-V: 10:00-18:00

A hozzászólások alapján a nyitvatartási időt illik némi fenntartással kezelni, legalábbis a vasárnapit, múlt héten már 5-kor zárva voltak. Az étterem honlapját nem tudtam megtalálni, mindent kihozott kefa-falatozóval kapcsolatban, kivéve azt, amit kellett volna. Facebook oldal nuku, ami manapság felér azzal, hogy nem is létezik a dolog.

Az ajánlat jónak tűnik, szerintem megér egy próbát ennyiért. Ha a számláló nem működik (és miért működne?), akkor a poszt kikerülése pillanatában hátralevő napok:órák:percek:másodpercek számát mutatja.

:
:
:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr356306460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása