Best of McDonald's 2.

2012. március 06. - Feiertag Erik

Igaz, már néhány mekiben már átálltak a Best of M második felvonására, de ez hivatalosan majd csak március 8-án történik meg. Addig az előző promóció "kisöprése" van folyamatban, világválság okozta takarékosság csupán mely egyre sűrűbben üti fel a fejét. Tök jó dolog, amikor látom valahol, hogy új mekis promó van, hurá, hazafele a másikban kipróbálom, és akkor jön a szembesülés: Itt még mindig az előző megy. Rá se ránts haver, az élet már csak ilyen. Ennek ellenére nem tudunk haragudni a jelenségre, inkább legyenek ilyen csúszások, minthogy a kukában landoljon a fel nem használt nyersanyag.

best-of-m-2012-2.PNG

A második etapban új szendvicseket kapunk, és szuper lenne még itt sorolni, hogy mi mindent, de az a helyzet, hogy pusztán két új szendvicset kapunk.

Cézár Csirke: Most vegyük először a csirkés szendvicset, így első blikkre ő tűnik érdekesebbnek. A nagy császárról nevezték el, így biztosan nagyon jó lesz. De az is lehet, hogy a jól ismert salátáról kapta a nevét. Szerintem utóbbi esélyesebb. Ez alapján az öntet cézár salátaöntet, de rajta kívül van még a burgerben saláta, paradicsom, és parmezán sajt (!). A buci kétmagvas, és hosszúkás, de ezt már megszokhattuk. Jól hangzik a dolog, meg a tavalyi parmezános szendvics is nagyon ott volt, viszont egyelőre úgy tűnik, hogy az idei kínálatból száműzték a CBH-t, ami miatt most egy perces néma haragudást hirdetek a McDonald's ellen. Update: Texas Klasszikban egy új, paradicsomos, enyhén csípős grill szósz van.

Texas Klasszik: A neve nagyon jól hangzik, már csak az a kérdés, hogy a burger fel tud-e nőni a feladathoz. Texasból arra következtetek, hogy ez valami csípős, vagy BBQ-s burger lesz, reméljük ötvözik a dolgot, és csípős BBQ a piros öntet a képen. Két marhahúspogácsa, sajt, saláta és lilahagyma gazdagítják még az ízélményt, ami reméljük, hogy valóban egy élmény lesz - jó értelemben persze. A buci meglehetősen furcsa, ilyen bevágott kis zsömlének tűnik. Semmi extra nincs a tetején, csak simán dögös. Szexi. Meg hasonlók.

A snackek maradtak a régiben, baconös sajtfalatok és csirkemellcsíkok és rácsos burgonya. Várjuk? Várjuk!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr756306459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása