Brazer Twister New York

2012. március 02. - Feiertag Erik

Vicces, hogy ha New Yorkról neveznek el egy kaját, akkor abba általában BBQ kerül, pedig sokkal inkább USA a dolog. Ez jelen esetben azért is fura, mert grillcsirkét öntöttek nyakon, a főleg marhahúshoz illő szósszal. Az érdekes koncepció ellenére van még versenyző a mezőnyben, pont házon belül, a Grander személyében, ami (szerintem) a KFC legjobb állandó terméke, úgyhogy a dolog nem reménytelen.

Brazer twister new york.PNG

A Brazer Twisterrel annak idején a legnagyobb bajom az volt, hogy darabjaira hullott a kezemben, a vége nem volt eléggé lezárva, és így elég nehéz (lehetetlen) volt tisztán megúszni a párbajt. Ezen szerencsére sikerült változtatni, a "KFC-s fiúk" belejöttek a dologba, így most már egy szavunk sem lehet a tekercs tartásával kapcsolatban.

A Twisterben grillcsirke, saláta, paradicsom, bacon, cheddar sajt, és mézes BBQ szósz van. Ezen kívül a cuccot melegen tálalják, ahogyan annak idején a Twister Prémiumot is. A tortilla megint kicsit meg lett pirítva, ami jó pont, viszont a bacon még mindig nincs megsütve, inkább főttnek tűnik, ami viszont kicsit még mindig csalódás. Utóbbi München-ben (03.13-tól 03.19-ig) reméljük jobban fog elsülni, a leírásban lévő "ropogós bacon" minden esetre bizakodásra ad okot.

Sajnos eléggé rétegelt lett a dolog. A BBQ nagyon jól sikerült, tényleg édesebb mint máshol és máskor, de sajnos nem elég intenzív, sajnos nem érezni minden falatnál. A bacon sincs ott minden falatnál, de őt azért többször vettem észre, mint a szószt. A sajt viszont mind íz, mind intenzitás szempontjából jól sikerült. A zöldségek nem túl dominánsak, de nem is vesznek el túlzottan a tekercs fogyasztása közben.

Összességében jól sikerült Twisterrel van dolgunk, de amikor egy-egy falatnál megérezzük a BBQ-t, akkor akaratlanul is az juthat eszünkbe, hogy lehetne ez ennél jobb is. Belefulladni nem fogunk, szerintem a tortilla tekercseket eleve nem is érdemes menüben rendelni, hacsak nem vagyunk nagyon szomjasak. Ritka, de az időszakos változat ezúttal nem tudta földbe döngölni a normált, nekem ez most 3,5/5.

minden héten új íz.PNG

Viszont a tálalás az csillagos ötös. Szokásos ezüstösen csillogó, hőtartó Twister csomagolásban kapjuk a cuccot, viszont kapunk rá egy poggyászazonosító címkét, vicces, tök jó hogy ilyesmire odafigyeltek. Ha jól emlékszem, ezen rajta van a menetrend, és sárgával kiemelve az aktuálisan grillezett város. Rendesen kézzel van eltépve az alja, mintha tényleg egy reptéren lennénk. Ezen kívül van rajta egy kis pecsét-forma matrica. Ehhez kapunk egy gyüjtő füzetet, és ha összeszedünk belőle hatot, akkor a végén vendégek vagyunk egy Brazer Twisterre. A beváltás végső határideje április 16.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr346306461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása