Még egyszer KonoPizza

2012. január 18. - Feiertag Erik

kono pizza.gifÉttermet kellene nyitni, gyorsat, valami különleges cuccal, mint mondjuk a KonoPizza! Hányszor is kiáltottunk fel ezzel a mondattal... Én mondjuk egyszer sem, de azok, akik igen, akik minden nap eltervezik, hogy most aztán tényleg belevágnak az ultra-brutál-extra-szuper gyorséttermükbe, azoknak biztató lehet a következő felhívás, melyet a múltkorihoz hasonlóan megint a Facebookon tett közzé a tölcséres pizza hazája:

Budapestiek jelentkezését is várjuk!

Saját KonoPizza étteremet nyitnál? Esetleg ismersz olyat, aki szívesen belevágna? Akkor jó hírünk van! Elindult a franchise területi értékesítés! Reális befektetés, rövid megtérüléssel, területi kizárólagossággal! Várjuk jelentkezéseteket az info@konopizza.hu címen!

Látjátok, ilyen egyszerű éttermet nyitni! Meg bezárni is egyszerű, lásd: Mammut. Nyilván helyfüggő, hogy mennyire térül meg a dolog, forgalmas környék kell, de mégsem olyan, ahol minden sarkon van egy meki - legalábbis szerintem, bár nem vagyok étteremnyitási specialista.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr376306481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása