Csábítóan hosszú

2012. január 10. - Feiertag Erik

Emlékeztek még, hogy pénteken megtippeltem a BK hosszú-szendvicses akcióját? Hát, nem jártam sikerrel. Először sajnáltam a dolgot, mert milyen jó lett volna már, ha eltalálom. De amint megláttam a marhahúsos változatokat, rá kellett jönnöm, hogy ez sokkal jobb mint a németek Hühner Parade-ja.

csábítóan hosszú.PNG

Long Chicken Picante (1310/850): Kezdem a kevésbé érdekessel, borzolom a kedélyeket, ha úgy tetszik. Ez a tipikus prémiumosított szendvics. Fogjuk az eredetit, toljunk bele valami szokatlan, vagy félig szokatlan szószt, bacon-t és sajtot, vagy jalapeno paprikát, és voila. Ultra-csípős-bacon-izészósz-long-chicken. Sajnos esetünkben egy kicsit visszavettek az iramból, megakadtak a "fogjuk az eredetit, toljunk bele valami szokatlan, vagy félig szokatlan szószt" résznél. Persze az alap majonézt kivették. Szóval a burger most úgy néz ki, hogy hosszú szezámos buci (így képre olyan mint a Longeré), hosszú csirkehús, több darab rövid saláta, és több darab normál átmérőjű paradicsom. Meg a hosszan nyomott szósz, mézes Cayenne. Utóbbiról nem igazán találtam információt, leginkább Cayenne-borsról volt szó mindenütt, e szerint ez valami borsos-mézes valami lesz, úgyhogy minimum enyhén csípős. Ha valaki igazán tudja hogy mi ez, és nagyon mellé trafáltam, nyugodtan hordjon le kommentben. Annyira azért ne.

Long Beef (1360/910): Milyen jó név nem? Long Beef... Ha jobban belegondolok ez a szendvics se valami nagy extra, de a külseje miatt mégis, most nem benga kerek whoppert kapunk, hanem elnyújtott, hosszan benga whoppert, pár alapösszetevő nélkül. Nekem tetszik az ötlet, biztosan bepróbálom, mármint a következő változatot, mert az jobban tetszik. Ahogyan az előző szendvics, úgy ez is hosszú, szezámmagos bucit kapott, viszont a tartalma teljesen más. Két marhahúspogácsa, sajt, bacon, uborka, és piros szósz (képről BBQ-nak néz ki, remélem igazam van). Ha jobban belegondolunk, a BK sokszor ezt az összeállítást csűri-csavarja Western Whopperré, Rodeo szendviccsé, und so weiter. Nehogy már elrontsák a jól bevált receptet... Ez tuti finom lesz.

Long Beef Extra (1460/990): De ez még finomabb! Ahogy a neve is mutatja, ez az előző burger extra változata, fel van tuningolva, plusz ez, plusz az, de lényegében csak még egy húst kapunk. Mármint "csak". Mert hiába van náluk "magyarország legnagyobb hamburgere", három húst mégsem igazán kapunk (hacsak mi külön nem kérjük azt). Most talán megtört a jét. Tehát azoknak, akik átpörgették a postot, és csak erre voltak kiváncsiak: Hosszúkás, szezámos buci, uborka, BBQ szósz, sajt, bacon és három marhahúspogácsa.

Egy kicsit sajnálom, hogy az akcióba nem fért be negyedik variánsként klasszikus hosszú szendvics, nevezetesen az X-tra Long Chili Cheese, de oda se neki, három húsos BBQ-s szenyát kapunk, nincs okunk a panaszra. A szendvicsek neve mellett zárójelben az ár található, menü/szendvics formátumban - bár az összegekből ez biztosan egyértelmű volt. És nyilván forintban értendőek.

Update: Ha bármelyik szendvicset nagy menüben kéred, ajándék IceWatch szilikon karkötőt kapsz ajándékba.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr766306486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása