Ajándék kupon ag újévi fogadalmakért!

2012. január 09. - Feiertag Erik

Ezzel a kicsit félregépelt mondattal hirdeti legújabb kuponakcióját a McDonald's, bár lehet, hogy nincs is elírva, csak én nem tudom, mit jelent, hogy "ag". Na várjatok, rájöttem. Csak egy túldíszített "az"-ról van szó. Mégsincs elgépelve. Durva...

ajándék_kupon_ag_újévi_fogadalmakért.PNG

Az akció január 9 és február 5 között érvényes, ezzel körülbelül be is lehet lőni szerintem a következő promóció kezdetét. Akkor most jöjjenek a kuponok. Ezúttal mindet beírom, mert nem lehet nyomtatás előtt megnézni őket (mint ahogy a BurgerKingnél). Google Chrome-mal lehet próbálkozni, azt tudom, hogy ő próbálkozik valami előnézettel ha kattintotok, de nekem ez csak ma 11 után kezdett rendesen működni. A kuponokért ide kattintsatok.

Először a már megszokott semmi extra dolgokat nézzük, van ugye a BigMac vagy BigMac menü mellé ajándék BigMac kombó, valamint ugyanennek van McChicken és Sertés McFarm változata. Itt vannak megint a BigMac menü ajándék szendviccsel összeállítás, utóbbi Sajtos McRoyal, Sertés McFarm, 6db-os Chicken McNuggets, sajtburger + almás pite, vagy Retro Junior + almás pite lehet, de bármelyiket is választjuk, 1520 forintot kell fizetnünk. Van még ugyanennyiért két 6db-os Chicken McNuggets sültkrumplival és üdítővel (Miért nem lehetett egy 12-eset beletenni?).

Az újdonságok elég vegyesek. Vannak jobb összeállítások, és vannak rosszabbak, persze ez attól függ, hányan vagyunk rá, hány emberre oszlik a fizetendő összeg. Aki imádja a meki elsózott sültkrumpliját, annak jó hír lehet, hogy ha vesz egy nagy burgonyát, akkor mellé ingyen kap egy másikat. A legdrágább kuponnal 3900 forintot kell leperkálni, ezért a pénzért két BigMac menüt, és 20db Chicken McNuggets-et kapunk, ami nem biztos hogy megéri, nekem például biztosan nem. Ezen kívül még két drágaság van, egységes 2730 forintos áron:

Két BigMac menü + két sajtburger + két almás pite

Két BigMac menü + két Retro Junior + két almás pite

A legdrágább ajánlatok után jó kontrasztot fog csinálni az a három olcsóság, melyek szerintem a kuponfüzet legjobb ajánlatai - nem csak az áruk miatt. Megint csak Retro Junior, ezúttal Sertés McFarmmal és üdítővel, 990 forintért, örvendetes hogy be tudtak menni 1000 pénz alá, de azért egy sültkrumplit igazán hozzácsaphattak volna. Mondjuk a (hírből) szörnyű Retro Junior helyett. Ezen kívül itt van még természetesen a jó öreg McWrap pitével és üdítővel (1120,-), és egy másik újdonság: Káposztasaláta + 6db-os Chicken McNuggets + üdítő (1090,-). Azért azt muszáj hozzátennem, hogy bármilyen jól hangzanak ezek az olcsó-kuponok, számomra a BK hasonló árfekvésű ajánlatait nem tudják überelni.

Az utolsó hat ajánlatot én is a végére hagytam, nem ők a legérdekesebbek, reggelis kuponok, HappyMeal ajánlatok, meg egy Smart pontokat igénylő cucc maradt. Őket ömlesztve láthatjátok alant:

Két HappyMeal menü - 1220,-

HappyMeal menü + 6db-os Chicken McNuggets - 1100,-

McChicken - 350 forint + 350 Smart pont

Csirkés McMuffin + Dupla Sajtos Toast - 470,-

Sajtos-sonkás Croissant + hosszúkávé/tea/narancslé - 420,-

Csokis fánk + hosszúkávé/tea - 380,-

Ez ismét egy megszokott mekis kuponsor volt, pár újdonsággal megspékelve. Ezúttal a BigMac-en és a Sajtburgeren kívül a képünkbe nyomják még a Retro Juniort, és a Chicken McNuggets-et (abból is a 6 darabost). Mintha csak ezek léteznének, mintha ezek lennének a legjobb termékeik, pedig nem, véleményem szerint ezek az alját képezik az étterem választékának. A Sajtburgert leszámítva, mert az szinte klasszikus. Dupla Sajtos McRoyal kupon miért nincs?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr366306487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása