Adventi naptár

2011. november 15. - Feiertag Erik

A meki adventi naptárral kedveskedik nekünk, igaz, nincs a kuponfüzetben 24 ajánlat, viszont nem is 24 nap van hátra karácsonyig. Meg a beváltási határidő is csak december 11.

Az éttermekben már egy ideje osztogatják őket, én is kaptam már, de valahogy elkallódott, viszont nemrég postán is bedobtak egyet, úgyhogy semmi ok a pánikra. Minden esetre az internetről is lehet nyomtatni egyet, hozzám hasonlóan feledékeny és szétszórt embereknek.

A választékról nem lehet sok újdonságot elmondani, a szokásos választék, talán a  350forint+350SmartPont-ért kapható 6 darabos Chicken McNuggets ami eddig nem volt, de még a McReggelis kuponokkal is találkozhattunk korábban. Röviden, mindenkinek az igényeit kielégítik, főleg azokét, akik imádják a BigMac-et.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr366306505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása