Amerika Csillagai

2011. október 21. - Feiertag Erik

Tíz nappal a hónap vége előtt a meki leváltotta ügyeletes prémium ajánlatát, Ázsia ízeit, és a már megszokott marhahúsos-csirkehúsos szendvics felállást félredobva két marhás burgerrel jelentkezik. Amerika Csillagai 1., amiből arra lehet következtetni, hogy két hét múlva jön a második felvonás.

New York Klasszik: Ez már volt egyszer, semmi extra, lényegében egy Dupla Whopper sajttal, jó, persze, mekiben nincs Whopper, ezért számít különlegesnek. Két marhahúspogácsa, sajt, paradicsom, lilahagyma, saláta, ketchup, mustár meg majonéz, a három öntet elég durván hangzik, hát majd meglátjuk - már ha lesz róla írás. A buci ilyen kalács formájú, szezámmagos, mint legutóbb. Ha már New York és újrázás, akkor a New York Barbecue-nak jobban örülnék, bár akkor a másik szendvics nem lehetne...

Chicago Barbeque: És mindez feledteti az ismétlést, mert ilyen még nem volt, bár hasonló, igen hasonló rémlik valahonnan. Marhahúspogácsa, fűszeres sajt, paradicsom, saláta, lilahagyma, és vörös szósz (a burger nevéből ítélve BBQ szósz), meg Bacon, utóbbi csak opcionálisan választható plusz pénzért, legalábbis ezt láttam kiírva, reméljük csak a New Yorkra vonatkozik. A buci semmi extra, McRoyal változat. Erről valószínűleg lesz írás valamikor jövőhéten, nem hinném hogy el lehet ezt rontani, bár ne vegyünk rá mérget, inkább egy Chicago Barbeque-t, hahaha.

Vannak persze időszakos snackek is, lehet tippelni kettőre. Jó válasz, igen, sajtfalatok (bacon), és sültkrumpli (ez csak barnábbnak tűnik a simánál, biztos vastagabb és fűszeres vagy grillezett, hivatalosan: Burgonyahasáb). A harmadik már érdekesebb, káposztasaláta az illető ugyanis.

A McDonald's megint nem tudott túllendülni a tuningolt McRoyal típusú prémium szendvicseken, bár Amerikához végül is ezek illenek, meg a BBQ, semmiből sincs hiány. Amúgy az milyen már hogy szinte akcióról akcióra változik néhány szó írása? Barbecue-Barbeque. Tzatziki-Tzaciki.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr556306512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása