Új sültkrumpli a KFC-ben

2011. október 11. - Feiertag Erik

Ha emlékeztek még a sültkrumplis postra, abban megemlítettem, hogy a KFC új sültkrumplival készül, és hogy nem tudni, az majd váltja a régit, vagy ilyen drágított extra lesz mint a meki/BK esetében a meglehetősen furcsa alakú krumplik.

Hát eljött a nap, mától ugyanis vége a mindig-töttyedt-vékony sültkrumplinak a KFC-ben, mától vastagabbak a hasábok, és nagyobb egy adag, a felirat szerint 30%-kal. Ehhez persze új doboz is dukál, meg is kapjuk, a közepes sültkrumplihoz már erősebb kartondoboz jár, ahogy azt évek óta csinálja a meki/BK.

Ja, és nem aprózzák el a dolgot, rögtön egy új kosarat is behoztak mellé, ha sültkrumpli fan vagy, válaszd ezt, mert egy egész kosárral rád sóznak, haha, értitek, sózzák.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr26306520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása