HotWings B-Smart

2011. augusztus 09. - Feiertag Erik

 A KFC az olcsóságok közt újít, azon belül is a B-Smartot toldja meg egy új ajánlattal. A HotWings kerüt be a kínálatba. 3 darabot kapunk belőle a sültkrumpli mellé, 400 forintért.

Régen, ha jól emlékszem 390-et kellett fizetni egy B-Smartért, ez megszűnt, most már mindenhol mindegyikért egységesen 400 forintot kérnek, nem olyan durva a drágulás, úgyhogy aki szerette őket szerintem nem pártol el.

Akik nem ismernék ezt az akciót, azoknak megemlítem, hogy a HotWings-es változaton kívül lehet kérni Longerest (1db szendvics), mini Twisterest (1db tekercs), alsó combosat (1db comb), és H&S Strips-eset (2db strips). Mindegyik mellé jár a sült krumpli, valamint a Strips-es változat szerintem kérhető nem csípős változatban is, legalábbis a kosaraknál mindig megkérdezik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr356306544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása