Újdonságok a McDonalds-ben

2011. május 26. - Feiertag Erik

Ezúttal közös téma nélkül érkeztek a meki új prémium ajánlatai, egy szendvics, egy McWrap, és pár snack. Utóbbiból még saláta is kerekedett. A jó hír pedig az, hogy ezúttal mindennel sikerült 1000 forint alatt maradniuk.

Tzaziki McWrap: Elég régóta árulnak már McWrapet, hogy kiadjanak egy tuningolt változatot is. Bár nem egészen ez a helyzet, mert teljesen más a tartalma, talán csak a salátában egyezik a többivel. A tekercsben sertéshús, kaliforniai paprika, feta sajt, uborka, saláta, lila hagyma, és tzatziki szósz. Mindig bajban vagyok az ilyen szavakkal, mint a "tzatziki-tzaziki", mert mindkét írásmód jónak tűnik. És a google is millió receptet hoz ki mindkét változatra. Lesz róla írás, lehet, hogy még a héten.

Ínyenc McRoyal: Az utóbbi időben a McRoyal lett a meki Whoppere. Csak beleraknak pár extrát, új szószt meg hasonlókat, és valami dögös néven kiadják prémium szendvicsnek. Ezúttal füstölt szószt, paradicsomot, és salátát kaptunk pluszként a szendvicsbe. A többi a régi (marhahús, hagyma, sajt, szezámmagos buci), csak a ketchup marad ki. Ezeknek a sikere igazából a szószon múlik, mert az alap jó, a paradicsom meg a saláta pedig csak javít rajta.

Garnéla Saláta: Mint fentebb említettem, az egyik snack-ből (rácsos sültkrumpli; garnéla koktélszósszal) salátát is konvertáltak nekünk. Vegyessaláta, koktélparadicsom, sajt, és négy darab garnéla az ajánlat, annak, aki szereti az ilyesmit. BK-ben egyszer ettem garnélát, az finom volt, gondolom ugyanazt árulják itt is.

Ezeken kívül még mindíg lehet kapni Csirkeszárnyakat, és Somlói Galuskát. Egész jók ezek az új termékek, de véleményem szerint ezek most nem ellenfelek a BurgerKing CSÍPŐS! akciójának.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr386306561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása