Il Treno: Rio nyereményjáték

2011. április 15. - Feiertag Erik

 Ha az Il Treno-nál interneten rendelsz egy Rio Magvas Bucit, és jól válaszolsz két kérdésre, nyerhetsz a Rio című filmre két jegyet. A vetítés az Allee-ben lesz, áprílis 19.-én, 18 órakor, úgyhogy csak az játszon, aki ott tud lenni, mert a nyeremény nem váltható készpénzre, meg a szokásos nyereményjátékos szöveg.

A dolog úgy működik, hogy a rendelés után kapsz egy e-mailt, ahol egy linkre kattintva válaszolhatsz a kérdésekre. Úgyhogy érdemes megnézni, él-e még a regisztrált mail cím.

A Rio Magvas Buciban mustáros csirkemell, bacon, főtt tojás, füstölt sajt, jégsaláta, uborka, paprika, paradicsom, és tárkonyos-majonézes öntet van, úgyhogy a leírtak alapján én nem a klasszikus bucira gondolok, ez inkább tányéron felszolgált dolognak tűnik. 1690 forintba kerül, de elég tartalmasnak tűnik.

Az akció a készlet erejéig érvényes, úgyhogy jobb sietni, nehogy a többiek elkapkodják a jegyeket.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr506306575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása