Twister Kollekció

2011. február 28. - Feiertag Erik

Annak a három olvasónak, akik ott voltak velem a KFC sajtóetetésén, azoknak ez a hír nem lesz újdonság, viszont azok, akik nem voltak ilyen szerencsések (remélem ti többen vagytok), most olvashatnak a március elsején induló prémium akcióról. A sajtóetetésről egyébként péntek tájékán jön majd post, addig lesz még külön-külön teszt az újdonságokról. De, addig is lássuk, mit fogunk falni, ha csirkére éhezünk majd.

Twister Premium: Első hallásra ismétlésnek tűnik, és hát a feltételezés közel is áll a valósághoz. Viszont annyira azért nem, hogy akinek nem tetszett tavaly, az ne próbálja ki újra, mert annyit, és pont ott változott, ahol kellett. A paradicsomos tortillát lecserélték simára, amit kicsit meg is pirítanak. Ezen kívül egészen a kiszolgálásig melegen tartják, amitől még inkább illik rá a Premium név. Más nem igazán változott, a töltelék továbbra is csirke, paradicsom, saláta, sajt, bacon és majonéz. A leírás alapján ez csak jól sülhet el, de hogy mégis milyen lett, arról kedden vagy szerdán olvashattok. 890 forint lesz magában, 1290 pedig menüben.

Twister Atikos: Ahogy a név is mutatja, ez bizony egy görögösített Twister lesz, de szerencsére nem a spártai fekete leves mintájára. A tortilla ezúttal nem lesz megpirítva, és melegen sem tartják nekünk, viszont ne csüggedjetek, majd meglátjátok, hogy ehhez ez illik. A csirkén és a salátán kívül lesz benne uborka, és czacziki ,vagy valami feta sajtos szósz, erre már nem emlékszem pontosan, viszont abban biztos vagyok, hogy az öntetben helyet kapor is van. Persze lehet, hogy tévedek, ha így van igyekszem majd javítani. Az ára a sima Twisterrel lesz megegyező, azaz 830 forintot kell majd fizetnünk, ha magában esszük, és 1250-et, ha menüben.

Azt hiszem, ezek után nem mondhatok mást, mint hogy: Holnap irány a KFC!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr996306597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása