Sajtburger Fresh

2010. október 17. - Feiertag Erik

 Amikor meghallottam a hírt, hogy a mekinél két buci közé rakták a paradicsomot, a salátát, a sajtot, a marhahúst és a majonézt, és elnevezték Sajtburger Freshnek, azt hittem, ez a szendvics olyan lesz, mint ha a Ponyvaregényben Travolta és Jacksson mellé odaültetnénk Jackie Chant. Alapvetően jó adalék, de nem egy ilyen filmbe.

A fenti hasonlattal csak azt akartam mondani, hogy a majonéz jól illik a csirkés burgerekbe, de egy marhahúsos cuccban már nem az igazi. Legalábbis eddig azt hittem.

Mert a Sajtburger Fresh igenis jól sikerült, még a majonéz ellenére is, sőt, még talán dob is a dolgon egy kicsit. Az alacsony ár pedig külön örvendetes. Az egyetlen baj vele az, hogy (legalábbis a MomParkban) nem lehet menüben enni. Jól lakni nem lehet vele, mint ahogy az eredeti sajtburgerrel sem, de egy kis időre csillapíthatja az éhségünket, amíg haza nem érünk a nagy tál akárminkhez, amit nagyon szeretünk.

5/5, de persze nem olyan 5/5 mint a CBH vagy az Xtra Long. Ez olyan kisburgeres 5/5. Kellemes meglepetés, na!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr996306642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása