Deluxe Szendvics Csirkehússal

2010. szeptember 15. - Feiertag Erik

A McDonalds csirkés szendvicseivel az a baj, hogy van a CBH nevű, ami nagyon nagyon jól sikerült, és ezért az összeset ehez hasonlítja az ember. Ez még önmagában nem is lenne gond, viszont a CBH rendre legyőzi őket. És ez esetben sincsen másként. Nem mintha rossz lenne, ez is egy jó csirkés burger, de azért a CBH mégiscsak, na.

A Deluxe egy kerek burger, szezám és köménymagos zsemlében, bár ezekből semmit se fogunk érezni. A méretéről nem tudok nyilatkozni, ugyanis nem figyeltem meg, helyette rögtön haraptam. Hagyma, paradicsom, sajt és bacon is található benne. A szósz ezúttal ketchup, és egy grillszósz, mely leginkább a majonézzel kevert mustárra hasonlít (vagy épp pont az, kitudja?).

A hús pedig a McChickenben található csirkehúspogácsa. Azt hiszem ez az, amiben soha nem fogják utolérni a KFCt, azaz az igazi csirkerészek használata. De így legalább nem kapunk fele akkora húst a szendvicsünkbe, mint a zsemle.

A burger ital nélkül is könnyedén fogyasztható, viszont a sok saláta könnyedén kihullik, ha nem két kézzel fogjuk. Szerintem menüben nem érdemes kérni, csak ha jól akarunk lakni. Persze, kisebb, vagy közepes étkűek lehet hogy ezzel is jól eltelnek, bevallom nekem is elég volt vacsoráig.

Igazából nincs semmi baj a burgerrel, de mégsem tudok neki 4/5-nél többet adni. Semmi extra, persze ettől még lehetne 5/5, de valahogy nem az. Talán azért, mert nem sokkal több egy sima McChickennél, viszont sokkal kevesebb egy CBH-nál.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr986306646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása