Marhahúsos McWrap

2010. július 26. - Feiertag Erik

Nem gondoltam volna, hogy valaha lesz a Twisternek méltó ellenfele, főleg nem azt, hogy egy konkurens cég fogja kihozni. Hát lett, de még milyen!

A 810 forintos McWrap egy igen finom terméke a mekinek, és ami még külön jó benne, hogy a csomagolása végett nyugodtan ehetjük út közben is. A marhahúsos változatban saláta, cheddar sajt, mustáros tormaszósz, ruccola, sült hagyma, és fokhagymás marhahús kapott helyet. Ez így jól hangzik, viszont volt benne egy rész, ahol nagyon sok volt a szósz, a végén pedig a hús vált dominánssá sajnos. Na, de a tortilla műfaja ilyen, könnyen előfordulnak hasonló hibák. Bár a KFC-nél nem szokott, persze a Twisterben nem igen van olyan, ami el tudná nyomni a többi ízt.

Viszont, még ennek ellenére is nagyon ízlett a McWrap, és meghozta a kedvem a panírozott csírkés változathoz is. Nyugodtan fogyasztható magában, mert egyáltalán nem száraz, könnyen nyelhető. Erre én 4/5-öt adok, valahogy nem tudta a szívembe zárni magát. Mindenkinek erősen ajánlom, akinek megjön a kedve valami tortillába csavart finomsághoz.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr396306659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása