McWrap

2010. július 21. - Feiertag Erik

 A McDonalds úgy látszik megelégelte a Twister sikerét, és útjára indította saját tortillás márkáját, a McWrapot. A név nem valami jó, mert hát elég nehéz kimondani, de még mindíg jobb mint a hirdetésen lévő poén.

Ebben az ajánlatban három féle étek közül válogathatunk: Panírozott csirkehúsos, Grillezett csirkehúsos, és a marhahúsos McWrap. Igazából a különbség csak a hús elkészítési módjában jelentkezik (na meg abban, hogy a marhahúsosban nem csirke van, és nincs benne paradicsom). Magyarán szólva, mindegyik McWrap tortillába tekerve érkezik, méghozzá salátával, paradicsommal (ez alól nem rég említettem a kivételt), majonézzel, ketchuppal (mely ugyancsak hiányzik a marhahúsosról), és egy rejtéjes sárga valamivel, ami így első blikkre kaliforniai paprika, vagy sajt lehet.

Árról nem tudok beszámolni, de már megszokhattuk, hogy a hirdetésekben a két leglényegesebb dolgot nem írják bele: az árat, és hogy mi van a termékben. Utóbbira a képek alapján lehet következtetni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr766306661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása