Amerika Csillagai: L.A. Classic Szendvics

2010. április 27. - Feiertag Erik

Amikor először megláttam a mekiben ennek a burgernek a plakátját, rögtön a Manhattan Csirke Szendvics ugrott be, természetesen a csirkét leszámítva. Minden esetre tettem egy próbát, ahogy azt általában a marhahúsos prémium szendvicsekkel szoktam.

Hát... Hasonló a helyzet, mint az MBH esetében. Jónak jó, de igazából semmi extra. Gyakorlatilag egy Whopper lilahagymával és uborkával. Talán annyi a különbség, hogy ebben vastagabb a hús. Persze, néha ilyen is kell.

Előnyként fel lehet hozni mindazt, amit a Whoppernél is fel lehet hozni. Sok zöldség egy nagy szendvicsben. A sok zöldség alatt salátát, lilahagymát, paradicsomot és uborkát értek. Vagy a paradicsom gyümölcs? Ebbe mindíg belekavarodok...

Ezen kívül a burger tartalmaz még két szelet sajtot, és majonézt.

Los Angelestől, Hollywood hazájától valami különlegesebbet vártam volna. BBQ-kukorica duóhoz, vagy tormás szószhoz, esetleg grillezett sajthoz hasonló újítást. Persze, az is lehet hogy ez a szendvics a futószalagon készülő amcsi filmek paródiája.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr466306687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása