Amerika Csillagai 2

2010. április 26. - Feiertag Erik

 Úgy látszik, a meki egy hosszabb akciósorozatként indította útjára az Amerika Csillagai szendvicseit, mert alig pár héttel az első után itt a második felvonás.

Ezúttal San Fransisco és Los Angeles kerül terítékre. Előbbi, egy hosszúkás burger sertéshús pogácsával ellátva, továbbá baconnel, salátával, sajttal, és hagymával ízesítve, valamint egy fura piros szósszal, melyről bővebben a "tesztben" lehet majd olvasni.

Los Angeles pedig a mostani marhahúsos modell, a szezámmagos zsömlében ezen kívül található lilahagyma, saláta, uborka, paradicsom, és majonéz. Nem tűnik valami nagy extrának, de ez van.

És ezzel még nincs vége az újdonságok listájának, ugyanis vehetünk pikáns csirkeszárnyakat, melyekhez hasonlókat a BurgerKing megutáltatott velem, így 100%, hogy nem fogom kipróbálni őket.

Az Amerikai Burgonyacsíkok is kaphatóak még. Az ár a szokásos 1250forint/menü, úgyhogy mindenki kóstolja meg őket. Főleg San Fransiscot.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr726306689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása