Party Pack!

2010. február 24. - Feiertag Erik

 Mindíg mondják, hogy a gyorskajával nem lehet jóllakni... Ajánlom az ilyen embereknek, hogy vegyenek egy Party Pack-ot a BurgerKing-ben. Én a felétől is tele lettem.

Arra most nem térnék ki, hogy mit tartalmaz ez az összeállítás, akit érdekel itt már leírtam egyszer. Most pedig nézzük sorra, hogy mi milyen volt.

Csirkeszárny: Úgy döntöttem, hogy ezzel kezdem, mert ez volt az egyetlen negatív élményem a menüben. Apró, csípős fűszerezésű Csirkeszárnyakat takar ez a név (sokkal inkább hasonlítanak kis combokra, de ez most nem számít). Ezzel még nem is lenne baj, de az már zavart, hogy nagyon zsíros és inas volt. Kár, pedig a fűszerezés tényleg jó volt. Irány a KFC, ha csirkerészt akartok.

Dupla Sajtburger Bacon: Amikor megláttam a burgert, szinte elállt a szavam. Semmi különleges nincs benne igazából, sima sajtburger két hússal, és baconnal, de valahogy most jobban esett mint egy CBH, vagy egy Whopper. Eszembe jutott róla a régi nagy kedvenc, a Dupla Sajtburger Bacon BBQ. Ó, azok voltak a szép idők...

Burrito: Még a Doktor House második évadának a záró epizódjában emlegették sokat ezt az ételt, azóta várom, hogy valami akció keretében befaljak párat. Ilyen kerek tésztába csomagolt darált húsos, babos, kukoricás dologról van szó. A mexikói jellege miatt csípősre várná az ember, de egyáltalán nem az. Finom, jól csúszik, szinte tökéletes. Persze, Mexikóban biztos jobban csinálják. A normál árát nem érné meg.

Hagymakarika: Na, ez viszont már megéri a normál árát is. A többi snack-hez viszonyítva egész sokszor ettem ilyen, persze csak ha nem számítjuk bele a sültkrumplit. Ezek a hagymakarikák valami elképesztőek! Le sem lehet írni az ízüket, de azért megpróbálom. Édesek, de mégsem úgy mint a csoki, hanem valahogy olyan nyelvsimogatóan. Pont elég ropogós a külseje, és pont elég puha a belseje. Perfetto! Csak arra figyeljetek, hogy ne egyszerre egyétek az összes hagymakarikát, mert a végén már nem fog ízleni. Én legalábbis így vagyok vele.

Volt sült krumpli is a csomagban, remélem azt nem kell részleteznem. Egyébként a Hagymakarikát, a Burritot, és a Csirkeszárnyakat egy 6Pack-os dobozban tálalták. Régi szép emlékek előjöttek tőle. Szóval, ha valakinél 6Pack dobozt láttok, akkor az Party Packot eszik. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1006306707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása