BigKing

2010. február 03. - Feiertag Erik

 Már ilyen régen nem írtam ide? Ez durva... De nem volt semmi akció amiről lehetett volna írni. Izé... Elnézést mindenkitől aki mindennap új postot keresett itt...

Na de, térjünk a lényegre. A nagy királyra. A héten van ugye, a Big King + Csirkeszendvics menü kupon akció a BurgerKing-ben. Ennek örömére el is költöttem egy ilyen ebédet. Nem kellett csalódni.

A csirkeszendvics az csirkeszendvics. Borsos, panírozott csirkehúspogácsa, majonéz, saláta és buci. Nincs mit részletezni rajta. Fincsa.

Na, de a Big King. Az már egész más. No, nem abban más, hogy ez nem finom, mert sokkal inkább finom, mint a Csirkeszendvics. Átmérője akkora, mint egy sajtburgernek (BK-s sajtburgernek). A tartalma pedig két húspogácsa, hagyma, saláta, sajt, és valamilyen sajtszósz, olyasmi mint azok a cheddar sajtgolyók. Egyszerűen mesésen néz ki. És az íze is jó. Nagyon finom az a sajtos öntet benne. Kár, hogy külön nem lehet venni. Legalább akkora klasszikus lenne, mint a Rodeo. Nálam legalábbis. Talán a BigMac-ra hasonlít az íze, ha már hasonlítgatni kell.

És ha már szóba kerültek a cheddar sajtgolyók, megemlíteném azt is, hogy azok a legjobb snack-ek a BK-ban. Persze, a rákokat még nem kóstoltam de akkoris...

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr856306716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása