Burger King Kuponakció!

2009. december 26. - Feiertag Erik

 Új kuponakció van a Burger King-ben. Vannak alapdolgok, például a két Whopper junior menü egy áráért, meg a két csirkeszendvics menü ugyancsak egy áráért. Van még viszonylag szokványos Whopper junior menü két szendviccsel, és dupla sajtburger menü csirkeszendviccsel.

Vannak visszatérő burgerek is az akcióban. Big King menüt ehetünk csirkeszendviccsel, vagy sajtburgerrel és fagylalttal, esetleg rendelhetünk Hot Chili Dupla menüt ajándék csirkeszendviccsel.

És van egy új burger is, melyhez ugyancsak csirkeszendvics jár az akció keretein belül. Ez nem más, mint a BBQ Dupla, mely tartalmaz két húspogácsát, panírban kisütött hagymakarikát, és BBQ szószt. Nyami. Erre biztos, hogy lecsapok.

Az akció most kissé eltér a megszokottól. A kuponokat január 4-től február 28-ig lehet beváltani, de minden héten csak egy összeállítást lehet használni. Az elsőn (január 4-10) a BBQ Duplás kupont lehet beváltani, úgyhogy még idén érdemes betérni a közeli Burger Kingbe egy 700 forintos Rodeo menüre a megmaradt meleg étel utalvánnyal, hogy meglegyen a kuponos lap januárra.

Az akció egyébként 29%-57%-ig terjed, de hát ennek azóta nem hiszünk, hogy két 700 forintos Rodeo menüt 1200 forintért kb 40%-os akciónak hírdettek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr396306733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása