Csak egy 13,5 kilós burritót kell megenned, ha saját éttermet szeretnél

2015. október 14. - Feiertag Erik

Mindig szerettél volna egy éttermet, de nem voltak meg a forrásaid hogy elindíthasd, eljött a te időd! Ha megeszed ezt az őrülten nagy burritot, megkapod a Don Chingon mexikói éttermet!

fwx-eat-a-30-pound-burrito-get-a-restaurant-1.jpg

Igen, a brutális burritót fogja - csak pár centivel hosszabb az alkarjánál

Haha, laza, csak egy burritót kell lenyomni! - gondolhatnád, de még csak most jön a java: az étel valamivel több mint 13,5 kg, amit (nyilván) egyszerre kell elfogyasztani. Mindjárt egyszerűbbnek tűnik gyüjtögetni kicsit arra a saját étteremre.

Egyébként csirke, steak, Carnitas, kolbász, sajt, rizs, bab és salsa szósz kerül bele, bár ez csak az első pár falatnál lesz ízletes, utána minden bizonnyal élete legszörnyűbb étele lesz annak, aki befalja. Ja, és azt még nem is mondtam, hogy van egy 150 dolláros (41,000 forint) nevezési díj, és a majd' 14 kilós burrito mellé meg kell inni egy adag Margaritát - mindezt 1 óra alatt. Aki sikerrel jár, 10% részesedést kap az étteremből.

fwx-eat-a-30-pound-burrito-get-a-restaurant-2_1.jpg

"Más étteremkben helyet kapsz a falon, ha megeszed a legnagyobb ételüket. Nálunk megkapod a falat." - mondta a Don Chingon csapata. Könnyen dobálóznak ilyen szavakkal, ugyanis Joey Chestnut, többszörös evőverseny bajnok és profi zabáló (ilyen is van?) körülbelül a feléig jutott, tehát kétszer annyit kellene megenni, amennyit a világ legtorkosabb embere tud. Hajrá.

via Food and Wine

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr907967136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása