Pizzából hamburger: Provincia Burger

2015. július 26. - Feiertag Erik

Láttunk már hamburger ihlette pizzákról nem is egy helyen, azonban pizza ihlette hamburgerről nem igazán. A Don Pepe júliusra pont ezzel készült, mi pedig "jobb később mint soha" jeligével rá is vetettük magunkat egy nagyjából héttel a kivezetés előtt!

don_pepe_provincia_burger_01.jpg

A szendvics alapvetően egy nyári, olasz hangulatú termék kis csavarral a buciban: az aljára extra sajt kerül, így kicsit olyan, mintha két pizza közt kapnánk az amúgy elég impozáns tartalmat: marhahúspogácsa mellett Pannónia sajt, érlelt mediterrán sonka, mascarpone, rukkola, paradicsom, saláta és paradicsom kerül a szendvicsbe.

don_pepe_provincia_burger_02.jpg

Nem csak úgy mondogatták, hogy egy pizza ízvilága ihlette. A burgerben a hús és a paradicsomszósz volt igazán domináns, valamint a pannónia sajt, mely egészen vastag rétegként volt a húsra olvasztva. A mediterrán sonka nagyon jó, kellemesen fűszeres íze remekül kiegészítette az elég íztelen mascarpone szószt. Összességében egy méretes és jó hamburgert kapunk (nem kevés) pénzünkért.

A hús egyébként a megszokott Don Pepe módi: jól átsütve érkezik, azonban ezúttal mintha visszafogottabban fűszerezték volna, bár ez lehet csak az adott étterem sajátja. Most is járt hozzá Don Pepe burgonya és szósz, ezek még mindig verhetetlenek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr307654564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása