Nézz filmet pizzásdobozzal!

2015. június 13. - Feiertag Erik

Őrületes ötlettel állt elő a Pizza Hut Hong Kongban. Az új termékvonaluk doboza egy okostelefon segítségével projektorrá alakítható, és még ingyen film is jár mellé!

pizza-hut-blockbuster-box-movie-projector.jpg

A képminőség nyilván nem eget rengető, és nagyon sötét szoba kell hogy valamennyire is élvezhető legyen a dolog, de akkor is: filmet nézhetünk egy pizzás dobozzal. MONDOM FILMET EGY PIZZÁSDOBOZZAL. És közben megehetjük a pizzát is, ha már benne volt a csomagban. Nagyon egyszerű, és nagyon kreatív megoldás, amivel nem az étel lesz jobb hanem a körítés kap egy olyan extrát, amit akkor is kipróbálsz ha amúgy nem igen rendelgetsz kaját. 

Négy kiszerelésből lehet választani: Slice Night (horror), Anchovy Armageddon (sci-fi), Hot & Ready (pornó romantikus) és Fully Loaded (akció). Ezek nem csak filmek tekintetében különböznek, a dobozok festése is az adott műfajhoz igazodik. A szolgáltatás egyelőre limitált, és nem is érhető el az összes régióban, de ha elég sikeres lesz valószínűleg tovább terjesztik majd.

Sajnos nem találtam listát a filmekről, de mivel alapvetően nem kell egy 4K-s szemmasszázst várni a dologtól, gondolom ehhez igazodnak. Ha mondjuk az akciófilmes pakkban pár Dolph Lundgren klasszikus közt lehet válogatni, már mindenki jól járt. Nem 10/10-es darabok, de a Nagy zűr kis Kínában egészen különleges élmény lehet egy ilyen - mondjuk ki, mert lényegében az - trash vetítésen megnézni.

via The Verge

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr227538250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása