Mini Pizzahajó az ételudvarról

2015. január 18. - Feiertag Erik

Don Pepével alapvetően három módon találkozhat az ember. Házhozszállításkor, étteremben, vagy áruházak, plázák ételudvarán. Az első két esetben nincs igazán különbség, persze a nyilvánvalón kívül. A harmadik, ami igazán eltér, lévén más igényeknek kell megfelelni. A hangsúly a gyors kiszolgáláson van, ezért az itt kapható Pizzahajó egy jóval kisebb termék, viszont olcsóbb és nem kell rá várni.

wp_20150102_002.jpg

Van más hátránya is az ételudvaron való rendelésnek. Korlátozottabb a választék. Alapvetően csak három félét szoktak elkészíteni, ezek a Mex Beef, a Mojo Tojo és a Popey. Ők sem egész nap, főként a déli órákban kaphatóak, és a hétvégi esti csúcsforgalom előtti időszakban. Mojo Tojo mellett döntöttem. Ez zöldbabot, fokhagymát, póréhagymát, vajat, lisztet, mustárt, bacont, mozzarella sajtot, és persze húst tartalmaz tányérszerűen felhajtott oldalakkal ellátott pizzatésztában.

wp_20150102_004.jpg

Főzelékfalók kedvence lehet a termék, ugyanis a húson kívül minden kvázi zöldbab főzelékként áll össze. Ez pedig olyan domináns volt, mintha csak azt ettem volna pizzatányérból. Bacon a tetőn érkezik ehető díszként, pozitívum hogy én oszthatom be mikor harapok belőle, nincs elrejtve az ételben. Ez sajnos nem mondható el a húsról, sokszor nem került elő, sokáig azt hittem ki is hagyták. Mustár mag formájában is került bele, jót tesz neki, nem mellesleg látványossá teszi az összetevő jelenlétét.

wp_20150102_005.jpg

Ára a méretcsökkenéssel arányos (felírni elfelejtettem, 1190 rémlik), ilyen téren abszolút korrekt termék. Korábbi, Duck Daddy írásom alatt nehezményezte valaki, hogy pont a Pizza lényege vész így el, nem lehet kézzel fogyasztani. A kis méret segít ezen, igaz, a szósz könnyen kijön, így tálca nem marad szárazon, de nem mondanám vészesebbnek egy túltömött Gyros-nál.

wp_20150102_006.jpg

Összességében korrekt termékről van szó, sokkal visszafogottabb ízvilága van mint az előbb említett Duck Daddy verziónak. Ha bejön a zöldbab, és új formában próbálnál ki valami főzelék szerűt, akkor abszolút ajánlott termék.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr617082919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása