Röpkék

2012. november 10. - Feiertag Erik

Pár rövid hír, ezek egy része már megjelent facebookon, de aki csak RSS-en követ minket, az se maradjon ki a jóból.

November 23-án KFC nyílik a Corvin sétányon is, ott fenn a kajás részen. Ezzel kb. be is zárult a kör, oda már nem várható új étterem.

December elején a KFC és a McDonald's mellett Burger King nyílik a Mammutban, úgyhogy onnantól kezdve kb. mindent ott tesztelünk. A Széna téri étteremről nincsenek információink, de az olyan kieső helyen van, hogy szerintem ez után nem sokkal be fog zárni.

A Metropol rendszeres olvasóinak biztos nem lesz újdonság: 2 Röffencs burger vagy Sajtburger most csak 500 forint a Burger Kingben

December 31-ig nagyban próbálkoznak a McDouble-lel. 600 forintért juthatunk menühöz, ami annyira nem kevés. Kis üdítő, kis krumpli, meg a két húsos Sajtburger van benne.

A McDonald's részt vesz a "Nagy Joy Vásárlási Láz"-ban. A magazinban található kupon felmutatásával a következő adagot veheted meg 1880 forintért: BigMac vagy Sertés McFarm + 2 db kis krumpli + 2 db almás pite + 2 db kis üdítő. Az akció ma és holnap érvényes.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr646306342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása