Mega Pocket: Tényleg telitalálat!

2012. április 23. - Feiertag Erik

Avagy csirkét a zsebbe. Az elmúlt hat hét Brazeres bohóckodása után a KFC végre valami olyannal jött, ami valóban újat mutat. A beharangozóban azt írtam, hogy megint egy tuningolt Twisterről van szó, hát azt nem mondom, hogy hatalmasat hibáztam, de épp annyira mellé ment a dolog, hogy torzítsa a valóságot. Mert ez inkább olyan, mint a McWrap - csak annál sokkal jobb.

megapocket.PNG

Kartonpapír tok, középen kettészedhető, úgy, ahogy a meki csinálja, úgy, ahogy a BK csinálja. Eddig semmi extra, ez viszont valamivel kisebb és tömzsibb, mondhatni kövérebb. Ami nagy pozitívum, hogy felbontva simán megáll a tálcán, nem dülöngél, nem instabil. Ez ivásnál és szájtörlésnél nagyon jól jön. A másik nagy pozitívum, még így elöljáróban, hogy nagyon jól össze van rakva. A tortilla egyben van, nem nyíladozik szét, nem akaródzik semmi se kiesni belőle, persze csak ha nem fordítjuk fejre. Ezen kívül, ha nem számítjuk azt a hatalmas saláta rengeteget a promóképeken, akkor ez bizony teljesen ugyanolyan. Brutális.

Kicsit úgy érzem, hogy ez a Brazer Twisteres promóció csak arra kellett, hogy egy kis csalódást keltsenek a vendégekben, hogy aztán ezzel odabasszanak. Nem mondom, hogy rossz a Brazer csirke ízesítése, de a klasszikus H&S panírnak nincs párja. Ez az igazi KFC hangulat, ez az igazi KFC íz. Tudjátok, 11 fűszer és gyógynövény. A Grander óta ez a legnagyobb, legjobban összerakott termékük. Szerencsére az előbb említett szendvics kezdeti túl-kis-csirkecomb problémája nélkül.

De mitől is ilyen jó? H&S csirke (lehet Brazer változatban is kérni de szerintem hanyagoljátok a dolgot), saláta és paradicsom, sajt, ez eddig egy sima Twister, semmi extra. Viszont szószként borsos majonézt kapunk, melynek nagyon jó borsos íze van, és csípős, tovább erősítve a csirke amúgy sem épp enyhe fűszerezését. És ne feledkezzünk meg a rösztiről sem (ez ugye ilyen reszelt krumplis kisütött valami, nálunk tócsni vagy lepcsánka néven híresebb), ami ilyen McBuri formában kerül a cuccba. Mindig érezni, mindig ott van, de nem nyom el semmit. Jó összeállítás, jó megvalósítás, mi kell még? Kedvező ár, hahaha, arról már azt sem tudom, hogy micsoda.

Viszont a nagy húsnak, az erőnek és a rösztinek ára van, érdemes üdítővel kérni a dolgot. Nem mondom hogy lenyelhetetlen a dolog, de azért érdemes öblögetni néha.

A fentiekből szerintem tisztán lejön, hogy milyen számot fogok a végére biggyeszteni. Simán 5/5, visszahozta a hitem Sanders ezredes hagyatékában, és egyúttal kiölt szinte minden kíváncsiságot a Brazer termékcsaládhoz kapcsolódóan. Ha ez megmarad állandónak, akkor nagyon nagy bajban leszek, ha KFC-ben akarok enni. Hogy fogok dönteni egy Grander és e között?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr876306428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása