Brazer!

2011. augusztus 31. - Feiertag Erik

 A tegnapi postból kimaradt, hogy az előadások után ki is próbálhattuk az új termékeket. A Brazer család egyelőre három terméket tartalmaz, lényegében minden kategóriába jut egy. Szendvics, Twister, és saláta. Egyszer majd lehet kapunk valami olcsóságot, esetleg grillezett kosarat, bár ezekről nem volt szó, ez csak az én eszmefuttatásom a jövőről.

 

 

Brazer Szendvics: Lényegében ez a zászlóshajója a szériának, ő a legnagyobb, ahogy az általában lenni szokott. Nagy, szögletes ciabattát töltenek meg Brazer kevert salátával, paradicsommal, Cheddar sajttal, és egy vastag, Grillezett csirkemellel. A szendvicsben természetesen van öntet is, "pikáns öntet" néven szerepel a sajtóanyagban. Utóbbiról megjegyezném, hogy nagyon jó, sok segítséget nyújt a postok megírásához. Már a sajtóanyag. De azért az öntet is finom. A szendvics menüben 1300 forintba kerül, de ha magában kérjük, akkor csak 900 pénzt kell fizetni. Az Energia tartalom is fel van írva, 474kcal van benne.

Brazer Twister: Szerencsére a KFC (szerintem) legjobb szériája is kapott egy Brazer tagot. Majdnem ugyanaz mint a szendvics, azzal a különbséggel, hogy itt a ciabattát tortillára cserélték. Ez mondjuk nem árt ahhoz, hogy Twister néven árulják. Jégsaláta, paradicsom, grillezett csirkemell, meg a titokzatos pikáns öntet van beletekerve a Twisterbe. Nem írtam el, hiányzik a sajt, sajnos ha azt is kérünk felárat kell fizetni. Viszont cserébe a tortilla Twister Premium módra meg van kicsit pirítva, ropogós, és az egész étel meleg. Ez azért megéri a sajt hiányát, főleg úgy, hogy kevesebbet kell fizetnünk érte. Magában 850, menüben 1250 az ára, nem estek bele a BK féle áranomáliába, ahol a két szendvics közt 100 forint differencia volt, de ez menü esetében köddé vált. Energiából 431 kcal van benne, kicsit lightosabb a szendvics változatnál.

Brazer Saláta: Amit kihagytam a sajtótájékoztatón. Hát igen, ehhez már nem fértem hozzá, de nem is baj, az előző két változattal is jóllaktam. Így legalább nem lesz kérdés, hogy mire használom el az "Ingyen Brazer menü" kuponomat, amit a többi vendéghez hasonlóan én is megkaptam. Bevallom, még nem kóstoltam salátát egyik étteremben sem, de a leírás alapján ez meglehetősen jól hangzik. Kevert saláta, paradicsom, egy szelet grillezett csirkemell, végül mindezt meghintik Provance-i fűszerekkel és parmezán sajttal, és nyakon öntik Cézár öntettel. Az ára 1150 forint, csak ezt közölték, nem értek hozzá, úgy látszik ehhez nem jár innivaló. Ha könnyű ebédre vágytok, akkor ezt válasszátok, mert energiában ő a nyerő, mindössze 141 kcal-t tartalmaz, ami igazából nem tudom, hogy sok-e, de testvéreihez képest elég kevésnek tűnik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr106306539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása