Igazán különleges piadinával készült a Don Pepe áprilisra, de vajon működik a sütőtök és a kacsahús együtt?
Igazán különleges piadinával készült a Don Pepe áprilisra, de vajon működik a sütőtök és a kacsahús együtt?
Tréfa helyett három egész érdekes újdonsággal jelentkezett áprilisra a Don Pepe!
Március végéig érhető el a Don Pepe havi extra burgere, az olaszos ízvilágot idéző Provincia Burger, amire bizony érdemes rápróbálni!
Havi údonságok mellett a szezonális étlapot sem érdemes megvetni ha a Don Pepéről rendelünk, hiszen oda is rendre érkeznek érdekes ételek, melyek közt számomra kiemelt helyük van a desszerteknek!
Hosszú idő után végre ismét került marhahúsos hamburger az akciós étlapra, de persze a tavasz első hónapján sem maradunk pizza és új pizzalepény ízek nélkül!
Már eléggé benne járunk az év legrövidebb hónapjában, de arra gondoltam, mégis érdemes lehet még elővenni a Don Pepe havi extráit, hátha sikerül meghozni a kedvetek valamihez.
Január óta kaphatóak a Don Pepében pizzalepények két ízben, melyeket nem voltam rest megkóstolni, és milyen jól tettem!
Nehéz megmondani, miben tér el a pizzalepény a Piadináktól, hiszen leegyszerűsítve mindkettőt félbehajtott pizzaként lehet legjobban körülírni, viszont az ízvilágok eléggé mások, így nem üti egymást a két kategória. Egyetlen lepényt kértem, viszont azt megosztva a két elérhető ízzel: a sajtós paradicsomszósszal és mozzarellával készül, a sajtos-parajos azonban elég extra cucc: fokhagymás sajtkrém, mozzarella, paraj és aszalt paradicsom kerül bele, mindössze 100 forinttal többért! 2690 és 2790 forintért kérhetőek, szóval méretüket tekintve korrekt árazást kaptak.
Február elsejével ezen kívül bekerült a kínálatba egy sajtos-kukoricás íz is, mely cheddar sajtszósszal, kukoricával és mozzarellával készül, 2690 forintért. Erről most nem lesz szó.
A kettő-az-egyben lepényemben nem egyenlő lett az elosztás, így a sajtos-paradicsomszószos részről nem tudtam képet készíteni, mert mire feleszméltem, már el is jutottam a parajos falatokhoz. Egyébként épp olyan, mint amire a leírás alapján gondolna az ember, alap pizza ízvilág, amit szívem szerint egy kis szalámival feldobtam volna, de így is tetszett.
A sajtos-parajos verzió viszont fenomenális! A fokhagymás sajtkrémes alap remekül illik a spenóthoz, viszont az aszalt paradicsom emeli igazi ízélménnyé a falatokat. Zseniális kombináció, szerintem ezt érdemes rendelni, ha kipróbálnátok ezt a pizzalepény dolgot.
Szóval elég jól sikerült ez az új kategória a Don Pepénél, és ha minden igaz, jönni fognak még ízek az év folyamán, melyek közt remélem lesz még néhány a sajtos-parajos feltéthez hasonlóan ütős ízkombó!
Nem aprózza el az évkezdést a Don Pepe, hiszen akciós pizza és extra burger mellé két vadiúj ételkategória is felkerül az étlapra, hogy a változó szezonális kínálatról ne is beszéljünk!
Tavalyhoz hasonlóan ismét Gyulai kolbászos ételekkel karácsonyozik a Don Pepe, viszont ezek a többszörösen visszatérő pizzák már többször is előkerültek a blogon, ezért úgy gondoltam, valami mást próbálok ki december folyamán.
Most már talán nevezhetjük hagyománynak, hogy a Don Pepe Gyulai kolbásszal búcsúztatja az évet, hiszen tavaly ezekkel a menő kolbászos ételekkel zárták a szezont, így aki szívébe zárta ezeket a különlegességeket, annak ez felér egy előkarácsonyi ajándékkal!