Extra sajtos Sajtburger és visszatérő Big Macek a Mekiben!

2020. június 04. - Feiertag Erik

Enyhülnek a vírus miatti korlátozások, a nagyobb láncok pedig már vezetik is be a vendég csalogató újdonságokat. Mondjuk a McDonald's felhozatala inkább lelombozó, mint hívogató.

bigmac.png

Tovább
komment

Roller della casa

2020. május 25. - Feiertag Erik

Az utóbbi hónapok vegán próbái helyett most valami húsosat kóstoltunk a Don Pepében, méghozzá egy sonkával készülő tortilla tekercset, ami ismét egész kellemesre sikerül!

img_20200512_171818-01.jpeg

Az összetevők egy elég ígéretes összeállítást festenek le: sonka, főtt tojás, cheddar sajtszósz, jégsaláta, bacon, tartár és trappista sajt kerül bele. 2180 forintért talán kicsit drágább most mint a korábbi verziók, de mostanában mindenhol minden egy kicsit drágább, úgyhogy ezen kár is lenne most fennakadni.

img_20200512_171744-01.jpeg

Azon már picit megakadnék viszont, hogy az ízélményt kissé rontotta a nagyon rétegelt felépítés. Nyilván nem így lett elképzelve, de az én tekercsemben sajnos minden egymás után következett, bacon pl. csak az egyik végébe fért az ételnek. Amennyire tudtam, késsel-villával próbáltam mixelni a dolgokat, úgy már valóban egy kellemes, sonkás-trappistás ízvilág tárult elém, jó sok tartárral, amiből talán némileg vissza lehetett volna venni a sajtszósz javára, mert az viszont kissé elveszett a tömegben.

img_20200512_171943-01.jpeg

Érdemes lehet tehát rendelni egyet a legközelebbi Don Pepétől, ha valami nem túl extravagáns újdonságot kóstolnánk, csak néhány megszokottabb összetevőt kicsit új párosításban, egy könnyen, gyorsan befalható tortilla tekercs formájában.

img_20200512_171630-01.jpeg

komment

Vegánpályás letámadás a Don Pepében

2020. május 01. - Feiertag Erik

Avagy megújult a vegán kínálat ami eddig sem volt gyenge, most viszont pizzákkal, burgerekkel, tortilla tekercsekkel és piadinákkal, plusz két fagylalttal. Ráadásul a legtöbbnél több féle protein közül lehet választani (füstölt tofu, hagymás szejtán, pikáns-füstölt "kolbász"), úgyhogy az alapből népes kínálat akár triplázható is. Nem számoltam utána, de szerintem ez több mint az ország minden éttermének minden vegán étele együttvéve!

vg.jpg

uj_szezonalis.jpg

Ekkora vérfissítés mellé azért húsimádó barátaink is kaptak néhány újdonságot: egy pizza és egy tekercs a havi ajánlat, plusz frissült a teljes szezonális menü is (ezen is van vegán opció), így bőven lehet miből válogatni ezekben a házhoz kötött időkben.

Tovább
komment

Vegán Gyros Szendvics

2020. április 24. - Feiertag Erik

Elég hamar kedvencünkké vált annak idején a Don Pepe szendvics kínálata. Akkoriban minden hónapban megkóstolhattunk valami újdonságot, azonban mióta a legjobb összeállítások felkerültek az állandó étlapra, az új szendvicsek sajnos megritkultak. A Vegán Gyros Fesztivál kapcsán viszont ismét előkerült, így egyértelmű volt, mit fogunk megkóstolni a tényleg fesztiválnyi újdonság közül!

img_20200417_174402-01.jpeg

Tovább
komment

Vegán Gyros Fesztivál a Don Pepében!

2020. április 01. - Feiertag Erik

A gyros elég megbízható ételnek tűnik a hazai gyorséttermi kínálatban, így nem véletlen, hogy a Don Pepe is erre építette vega kínálatát népszerűsítő, hónap végéig kapható kollekcióját.

3.jpg

Tovább
komment