Őszi újdonságok a Don Pepében

2023. szeptember 01. - Feiertag Erik

Véget ért a nyár, de egyúttal valami új is kezdődött, hiszen a Don Pepében ismét jó adag újdonság jelent meg! Van egy visszatérő Piadinánk, pár menő pizzánk, és egy friss szezonális étlapunk, úgyhogy az éhség szeptemberben sem lesz opció!

2_tv.jpg

Ha a növényi alapú ételek híve vagy, akkor a kétrétegű, töltött Vegán Mediterrán Supreme Pizza lesz a te választásod. Az alsó rétegen a vegán "tejföl" krémes alapot képez, melyet hagymás szejtán és vegán "mozzarella" követ. A felső rétegen pedig pizzaszósz, friss paradicsom, kaliforniai paprika, olívabogyó, aszalt paradicsom és vegán pikáns-füstölt "kolbász" található. Midnezt salsa szósz koronázza, úgyhogy 3990 forintos áron nem csak különleges, de laktató vacsorában is részünk lehet.

1_tv.jpg

A hónap akciós pizzája, a Szeptemberi Pizza, ami a húsimádók kedvence lehet a következő 30 napban. A feltétet pizzaszósz, mozzarella sajt, ízletes roston sült csirkehús, fokhagyma, friss póréhagyma és zamatos paradicsom alkotja. 2790 forintért akár már most is rendelhető.

3_tv.jpg

A hónap nagy visszatérője, a Don Pepe Fried Chicken Piadina, egy valódi ízrobbanás, ha az ember kedveli a panírozott ételeket. Cheddar sajtszósz, cheddar, bacon, ropogós jégsaláta, pikáns lilahagyma és zamatos paradicsom kerül bele, plusz a pikáns cornflakes bundában rántott csirkemell, rántott mozzarella rudak, ropogós hagymakarikák, illetve kentucky szósz. Ezen kívül némi pizzaszósz és tejföl is jár hozzá, ahogy azt a piadináktól megszokhattuk. 3790 forintért tehát igazi inggomb szaggató élményben lehet részünk, az ízekről nem is beszélve!

5_tv.jpg

6_tv.jpg

Természetesen nem maradhatnak el a fagyival és üdítővel megbolondított pizza menük, melyek ezúttal Sacher-tortás vagy Vegán Földimogyorós-Banános Carte D'Or fagyival kaphatóak. Részleteket a képeken találtok, ahogyan a lenti szezonális étlap esetében is.

2023_osz_szezo_szept_2.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3618204707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása