Elképesztő pizzát eszeltek ki a Don Pepénél!

2023. március 01. - Feiertag Erik

Ráadásul még vegán is - milyen szerencse, hogy nem olaszul írom ezt a blogot, mert különben holnap már a halakkal aludnék. De persze nem csak egy őrült pizzakülönlegességgel készült az étterem, így ezúttal is lesz miből válogatni rendelés előtt.

1.png

De vissza a hónap extra pizzájához, a Vegán Áfonyás-Aszaltszilvás-'Kolbászos' pizzához. Igazából a neve eléggé lelövi a lényeget, avagy az édes ízek és a húsmentes kolbász találkozását, de azért nem csak ebből áll a feltét: áfonyalekváron, aszaltszilván és vegán pikáns-füstölt 'kolbászon' kívül pizzaszósz, lilahagyma, füstölt tofu, valamint vegán 'mozzarella' kerül rá. Egyébként simán elsülhet jól, hiszen az édes-sós kombók jól szoktak működni, az idézőjeles kolbász pedig a legjobb vegán húshelyettesítő a Don Pepében. Az ára 3390 forint, de ugye ez tésztától és mérettől függően változik.

2.png

Március akciós pizzája jóval visszafogottabb, ami kell is, ha olyan extremitásokra vállalkoznak, mint a fenti feltétezés. Ezen sajtkrém, rostonsült csirke, paradicsom, póréhagyma és mozzarella van, úgyhogy itt tényleg nincs miben csalódni. 2790 forintért falhatjuk, ha valami egyszerűbbre de ínycsiklandóra vágyunk.

3.png

A hónap harmadik újdonsága egy tortilla tekercs, ami sajátos módon oldja meg az örök kérdést, a tyúk (illetve esetünkben csirke) vagy a tojás volt előbb, hiszen mindkettő kerül bele. Ezen felül sajtkrémmel, füstölt mozzarellával, bébiparajjal, lilahagymával, paradicsommal, tartárral és jalapeno paprikával készül. Utóbbit annyira nem értem, szerintem nem annyira illik bele, de ezt leszámítva egy igazán remek tavaszi tekercsnek ígérkezik 3490 forintért.

4_tv.jpg

5_tv.jpg

Mindemellett továbbra sem kell lemondanunk a menükről: gluténmentes tésztára feltétezett Songoku, Hawaii, Magyaros vagy Bolognai pizza és Magnum Remix Mandula rendelése esetén másfél literes Lipton Ice Tea jár, míg normál, 32 centis Margherita, Magyaros, Sonkás, Sonkás-Gombás, Sonkás-Kukoricás, Songoku vagy Hawaii pizza és Magnum Remix Mandula rendelése esetén egy liter Pepsi az ajándék. A gluténmentes pizza kapcsán ezúttal is mint mindig ne feledjétek, hogy az elkészítés során nem tudja a hálózat garantálni a keresztszennyeződés elkerülését, így a kész étel nyomokban tartalmazhat glutént.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2318060686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása