Kalifornia visszatért a KFC-be

2022. július 14. - Feiertag Erik

De csak nevében tért vissza, hiszen az ételek mindegyikében megtalálható narancs-szezám szósz nem szerepelt még korábban az étlapon, így régi névvel de vadonat új kínálattal robbant be a KFC megnyerően széles újdonság palettája!

kfc_california_summer_narancsos_szezamos_szosz_twister_qurrito_pokebowl.png

Ami abban a tekintetben picit hervasztó, hogy amint fent is írtam, az összetételek igencsak hasonlóak, de ez a kvartett még így is igen ínycsiklandónak hat a tikkasztó nyári hőségben, ami reméljük valóban csak mára tért vissza ilyen intenzitással.

Hollywood Dream Burger: pikáns csirkemell filé, különleges narancs-szezám szósz, szeletelt uborka és jégsaláta egy méretes, pirított zsemlében; 1890 forint

California Orange Qurrito: pikáns és ropogós Hot Shots Falatok, sok-sok cheddar sajt, nyakon öntve a különleges narancs-szezám szósszal; 2090 forint

Malibu Twister: csípős Hot Shots Falatok, hűsítő narancs-szezám szósz, uborka szeletek és jégsaláta tortillába csavarva; 1690 forint

Orange Sun Poké Bowl: rizs vagy salátakeverék, narancs-szezám szósz, friss avokádó, uborka és ananász; 2490 forint

A fentiek mindegyike kérhető magában vagy menüben sült krumplival és üdítővel (a Poké Bowlhoz csak utóbbi jár), az első három pedig ezen felül Box kiszerelésben is kapható, ami a menüs adagot 5 csípős csirkeszárnnyal fejeli meg. Árak tekintetében a menük 2200-2800 forint, míg a Boxok 2900-3400 fornt közt alakulnak. Az önálló árakat a fenti felsorolásban találjátok, viszont mindegyikkel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy éttermenként eltérhetnek.

kfc_csokis_bananos_shake.png

Ezen kívül nem tudom mennyire újdonság, de most tűnt fel, hogy a megszokott csokis, mogyoróvajas, tejkaramellás és epres Deluxe Shake felhozatal egy új ízzel bővült: a banános-csokis kivitel elég jó kombónak tűnik, reméljük ez a valóságban is így van, főleg hogy a többihez képest valamivel drágábban árulják.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr517883051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása