Íme a Don Pepe júniusi kínálata

2022. június 01. - Feiertag Erik

Végre itt a nyár és egy ideje a jó idő is, úgyhogy már tényleg csak egy jó adag Don Pepés újdonság kellett a boldogsághoz. Ráadásul ezúttal is korrekt palettából válogathatunk, húsevők, vegánok, szinte mindenki találhat magának valamit, amit még nem kóstolt az étlapról.

marokkoi_burger_vegan_marhahus_don_pepe_junius.jpg

Mindjárt itt van példának a Marokkói Burger, mely marhahússal és nemmarha burgerpogácsával is elérhető, variánstól függetlenül 3590 forintért. A normál kiadásba bébiparaj, lilahagyma, paradicsom, burgerpogácsa, cheddar és padlizsán kerül, mely mellé köretként korianderes humusz és DP burgonya jár, a húsmentes verzió pedig bébiparajjal, lilahagymával, paradicsommal, nemmarha burgerpogácsával, nemcheddarral és padlizsánnal készül, a köret pedig ugyanaz, csak krumpli helyett tortilla csipszet mártogathatunk.

tom_yum_roller_tortilla_azsiai_don_pepe_junius.jpg

Ha már rátértünk a vegán vonalra, ezúttal a húskerülők örülhetnek egy ínycsiklandó, ázsiai tortilla tekercsnek, a Vegán Tom Yum Roller ugyanis Tom Yum ízesítésű ázsiai zöldséges-rizses ragut tartalmaz, füstölt tofuval vagy hagymás szejtánnal. Ennek az ára a hamburgereknél valamivel alacsonyabb, 2990 forintért már rendelhető.

juniusi_akcios_pizza_don_pepe_junius.jpg

Végül de nem utolsó sorban már csak egy sor pizzával kapcsolatos dolog maradt. Például a Júniusi Akciós Pizza, ami 2390 forintért fokhagymás besamel alappal, roston csirkével, kaliforniai paprikával, spenóttal és trappistával készül, szóval ez most egy egész speckó összeállítás lett. Trappistát például igencsak ritkán találunk éttermi pizzákon.

mozzarella_caprese_olasz_pizza_don_pepe_junius.jpg

Természetesen új extra pizza is került az étlapra: a Mozzarella Caprese egy olaszos feltétvariáns pizzaszósszal, paradicsommal, chorizóval, érlelt sonkával, mozzarellával, olívabogyóval, friss bazsalikommal és krém balzsammal. 3590 forintért rendelhető.

glutenmentes_pizza_menu_fagyi_icetea_don_pepe_junius.jpg

vegan_pizza_menu_ben_jerry_fagyi_icetea_don_pepe_junius.jpg

Ez már tényleg az utolsó bekezdés, de ezt is meglehetősen rövidre fogom, hiszen a képeken minden lényegi infót megtaláltok a gluténkerülő és a vegán pizza menükkel kapcsolatban.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5617844995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása