Tésztákkal támad a Pizza Hut

2022. április 06. - Feiertag Erik

Hosszú szünet után néhány éve ismét feltámadt a hazai Pizza Hut. Újdonságokat tekintve időről-időre azért jelentkeznek valamivel, de olyan nagy extrákat nem lehetett eddig felsorolni, és végül is ezek a sült tészták sem nevezhetőek annak, de mégis egy érdekes csavart visz a megszokott kínálatba.

ph_banner_1000x300_sultteszta_hun.jpg

Hiszen három állandó feltétet tettek elérhetővé nem csak pizzán, hanem most már tésztán is, plusz van egy extra variáns, amit most látunk először.

Olaszkolbászos: Penne tészta, Napoletta szósz, Bechamel, Grillezett Olaszkolbász, Cheddar

Fokhagymás: Penne tészta, Fokhagyma szósz, Sonka, Gomba, Hagyma, Cheddar

Farmer: Penne tészta, Napoletta szósz, Bechamel, Kaliforniai paprika, Gomba, Lilahagyma, Grillezett csirke, Cheddar

Szuper Szuprém: Penne tészta, Napoletta szósz, Bechamel, Marha kocka, Grillezett Pepperoni, Sonka, Kaliforniai paprika, Gomba, Hagyma, Fekete olajbogyó, Cheddar

Az árak 2700 és 3000 forint közt alakulnak, ezt Wolton és a Pizza Hut oldalán is így láttam, de persze étteremtől függően most is eltérhetnek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8117798887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása