PizzaBurger, második menet

2020. november 20. - Feiertag Erik

Annak idején ízek tekintetében tetszett a Don Pepe Pizza Burgere, azonban a látvány annyira nem jött be. Idén sikerült javítani az utóbbin is, így már tényleg semmi panaszunk nem lehet a burger-pizza keresztezésével kapcsolatban.

img_20201104_171654-01.jpeg

Idén folyton a 2017-es Pizza Burgerről írt posztom kerül elő: egyszer a BurDog Pizza kapcsán, amit abban az írásban jóstoltam meg, most pedig azért, mert kaptunk egy újragondolt Pizza Burgert. A tartalom ezúttal bazsalikomos zöldborsókrém, rukkola, paradicsom, lilahagyma, marhahús pogácsa, cheddar, jalapeno, pizzaszósz, mozzarella, Csabai kolbász, gomba, oliva bogyó, koktélparadicsom, bazsalikom. Köretként Don Pepe burgonya és öntet jár, ami gondoskodik róla, hogy 2890 forintért ne csak finomat együnk, de jól is lakjunk. Ráadásul ugyanennyiért kérhető teljesen vegán verzióban is, így azok sem maradnak ki a buliból, akik nem esznek állati eredetű termékeket.

img_20201104_171831-01.jpeg

Az új szendvics különlegessége a borsókrém, ez sajnos kicsit elveszett a többi összetevő mellett, ami extrán érdekes, mert Csabi pont arról számolt be, hogy nála kicsit túl bőkezűen bántak vele. Valahol a kettőnk adagja közt lehet a legjobb megoldás, de szerencsére a többi, hamburgerre talán jellemzőbb íz azért bőven kárpótolt érte: a zöldségek, a megszokott Don Pepés marhahúspogácsa és a cheddar mind egy kellemes hamburger ízvilágát hozzák.

img_20201104_172021-01.jpeg

A buci helyett alkalmazott pizzatészta pedig zseniális ötlet, nekem sokkal jobban tetszett mint a megszokott zsemle. Ráadásul a mini pizza feltétével is sikerült szintet lépni: annak idején csak paradicsom szósz, sajt és kis kolbász szeletek voltak rajta, ezúttal ugyan a paradicsom kevésbé érződött, de kaptunk rá olivabogyót és paradicsomot is, a kolbász pedig a fenti is említett csabai ezúttal, ami kifejezetten jót tett neki.

img_20201104_171859-01.jpeg

Nem csak laktató tehát az idei Pizza Burger, hanem ízletes is, és felépítése okán különleges, olyan dolog, amit minden kajaőrültnek legalább egyszer ki kell próbálnia.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5916287696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása