Ázsia tortillába tekerve - Tom Yum Roll

2020. augusztus 25. - Feiertag Erik

Elég régóta fenn vannak a Don Pepe étlapján az ázsiai ételek, de még nem igen kóstoltam belőle. Pedig egy-kettő egészen jól hangzik, valahogy mégsem volt érkezésem, persze a havi újdonságok mellett nehéz plusz dolgokat falni. Ilyenkor jön jól, ha keresztezik a recepteket, és egy más jellegű ételből lesz hamburger, pizza, vagy ahogy a Tom Yum Roll esetében, tortilla tekercs.

img_20200808_170734-01.jpeg

Az összetevők listája nem sok támpontot ad: Tom Yum ízesítésű, pirított zöldséges-csirkés rizses ragu, sajttal besütve. Sok mindent nem lehetne hozzá tenni, hacsak nem azt, hogy kifejezetten jól működik.

img_20200808_170758-01.jpeg

A ragu nekem személy szerint nagyon bejött, szaftos, kicsit pikáns, talán némileg édeskés is, igazi ázsiai hangulat bomba, ráadásul a méreteire sem lehet panasz, de utóbbit már talán kár is említeni a Don Pepe tekercsei kapcsán. A sajt mondjuk eléggé elveszett benne, de kicsit sem zavart, mert így is nagyon rendben volt az étel.

img_20200808_170813-01.jpeg

Nincs mit hozzátenni, ha egy jó tekercset rendelnétek házhoz, nem kell tovább keresni, mert a Don Pepe megteszi, ezt a variánst viszont csak augusztus végéig kérhetitek, úgyhogy nem árt sietni, ha megkóstolnátok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8616176516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása