Minden nyár legjobbja - Surfer Burrito

2020. augusztus 18. - Feiertag Erik

Régóta hangoztatjuk, hogy az Arribába évente kétszer érdemes legalább elmenni: ősszel egy Hálaadás napi burritóra, és nyáron a jelen posztban is tárgyalt Surfer Burritóra. Mindkettő visszatérő tekercs, és igazán remek összeállítások.

img_20200622_135419-01.jpeg

Korábban talán már írtam erről a steak hússal, hasábburgonyával, pico de gallo salsával, guacamoléval, sajttal és házi chipotle majonézzel készülő tekercsről, de néha nem árt visszatekinteni klasszikusokra, főleg, ha annyival jobb képeket tudunk lőni róluk, mint most.

Sajnos ezúttal kicsit rétegelt lett a tekercs, a közepe mennyei mexi bomba volt a salsával és a majonézzel, na meg a burgonya és a hús is odatette magát, a szélén viszont inkább a hűvösebb összetevők domináltak, mint a guacamole és a sajt. Szóval ezúttal nem voltam annyira elájulva tőle mint máskor, de még így is bőven ajánlott kategória, mert ahol jól működött, ott igazi ízorgiát kínált.

A méreteire sem lehet panasz, igazi laktató tortilla-hurka a jutalmunk 2690 forintért, ami talán picit több mint amit szívesen kiad az ember ilyesmiért, ugyanakkor van olyan ízletes és ahogy a mondat elején írtam, laktató, hogy nem igazán húzzuk a szánk utána. Az étteremek mellett házhozszállítással is elérhető, utóbbit Wolton lehet intézni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1916165302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása